"Are you sure?" "Baba boat" "Honey"


Turkiet. Båtturen den halvmolniga tisdagen.

Dagarna bara passerar


På bild: Maja. Foto: Jag. Hittade en lyckospridande bild när jag rensade lite bland bilderna. Gillar bilderna från den här gången.

Ja, började denna dag med att försova mig, tio över åtta ringde anna och väckte mig. Började halv 9, men blev bara fem min sen så. Och inte har jag gjort särskilt mycket nödvändigt idag heller. Dagarna bara passerar.

Turkiet 2012


De två första bilderna var utsikten från vår balkong den första dagen. Utsikten var ju densamma de andra dagarna, men vädret var något bättre senare under veckan. Tredje bilden var på "storgatan".

Gjorde precis en ny kategori Foto - Resor - Turkiet 2012. Så där hittar ni bilderna från resan om ni vill titta på de senare. hehe puss.

Norrland från ovan


Kan inte annat än hålla med om att norrland är rätt fint ändå. Dessa bilder var bland de första jag tog på resan. Förväntansfulla inför en vecka som vi inte visste hur den skulle te sig. Nu är vi hemma och hunnit komma in i rutinerna igen, nu ska jag börja fixa med bilderna! En femtedel är tagna i RAW- så de behöver redigering.

Dagen har inte varit så jobbig alls. Pedagogiska var bara flum. störda pojkar. Form och designen var lite seg men efter det blev det brännboll istället för fysik. Däremellan hann vi dessutom med att bli förföljda av ninjor, se gladiatorer och få lappar med telefonnummer på. Studentveckor för treorna ni vet. Rätt bra dag.

IGÅR


Klippning av håret, one tree hill och "tyckasyndomsigsjälvsommåsteplugga"-kaka och städning med fotbollen. Det var gårkvällen det. hannamarklund @instagram

Trevligt humör


Vill bara gå och gömma mig. Försvinna. Resa bort igen. Hatar att jag ska ha så förbannat höga krav på migsjälv. Synd bara att det inte så så himla lätt att göra något åt det. Sista provet för den här terminen är bortgjort nu iallafall. Nu återstår bara en redovisning och en inlämning. Ska nog gömma mig inomhus med one tree hill ikväll haha.

It's like wishing for rain as I stand in the desert


Sista måndagen i maj


På bild: Maja. Foto: Jag.

Första skoldagen på en och en halv vecka avklarades idag. Dessutom en klippning och en vägstädning med fotbollen. Nu är jag inte den piggaste och ska spendera de sista timmen av kvällen med lite matteplugg och one tree hill. Såå hoppas ni haft en bra dag!

Vad skulle jag göra utan dig?


På bild: Anna. Foto: Jag. Canon 7d + 50mm f1.8. iso 125. f 2.5 1/640.

Nu säger då jag godnatt och hoppas på att jag är friskare imorgon. Puss och hej

"Are you sure?"


Promenaden tog två timmar, då jag stoppade förbi hos jojjo och pratade ikapp lite med hon. Nu har jag bara hunnit med en dusch, och allt det där plugget har jag inte gjort. Kommer bli panik sen. Orka. Redigerar ju hellre bilder än att plugga ju.


Sommarvärme i skellefteå


På bild: Anna. Foto: Jag. Hur fin är hon inte! Är riktigt nöjd över dagen fotografering och jag har knappt hunnit titta igenom bilderna. Men nu har jag en del att visa, bilderna från idag, från igår på maja och några bilder från turkiet ska jag nog kunna visa. Men turkietbilderna har jag inte ens laddat in på datorn ännu. Känns som jag kommer dö av saknad om jag gör det hah.

Nu har jag tyvärr åkt på förkyldning.. inte så oväntat, men ska nog ta mig ut på en liten promenad ändå. I det fina vädret. Puss

Trött och sliten tjej


Har umgåtts med syster i solen i princip hela dagen, även promenerat, pratat och fotat. Efter att dessutom hängt med anna ikväll - och såklart pratat lika mycket då måste jag helt enkelt vara tyst imorgon. Min röst är inte riktigt okej. Sova igen litegrann skulle nog också vara en idé med tanke på att jag nästan sov hälften av tiden av eurovision. Godnatt alla ni fina!

Tillbaka till verkligheten


Tillbaka hemma nudå. Har haft det så bra så ni förstår inte. Helt klart en av de bästa veckorna någonsin. Ville verkligen inte åka hem, samtidigt som jag ville det. Kommer sakna allt himla mycket. Men framför allt solen( som dock visade sig lite för sällan), värmen, dansen och klubbarna som det var så roligt på. Världens bästa stämning. Kommer även sakna folket vi lärde känna där. Åh. Behöver nog några dagar att smälta allt. Och nu ska jag sova, blev lite för lite på den fronten, eller var säger ni om att snitta 3,8 timmar per natt? Godnatt

Stop trying to get attention from those who hurt you


på bild: Syster. Foto: Jag.

Tidsinställt. Har det förhoppningsvis det kung exakt nu. Lite brunbränd och lite ljusare i håret, sittandes på någon mysig resturang med mina fina vänner.

KAIF - Clemens del 2


Vad tycker ni om bilder?

Flowers


Är fullt medveten om att man "egentligen´" inte ska fotografera i direkt sol, för att det bildas konstiga skuggor. Men dessa bilder måste jag bara ändå gilla för färgerna och sommarkänslan som de verkligen visar. Vad tycks? ( Tycker ni ska peppra hela min blogg med kommentarer så jag ha något att läsa och förvånas över när jag kommer hem;) )

Som ni förstår är detta tidsinställt.

KAIF - Clemens 4-4 del 1


Foto: Jag. Bättre sent än aldrig att jag visar dessa bilder


Nu. Far. Vi. !!!


Barcelona förra året.

Nu. far. vi. seriöst. om 4 timmar sitter vi på flyget till Turkiet. Kan verkligen inte förstå det. Som vi taggat och längtat i månader, nu far vi. Okej årets tapigaste inlägg här då. Men jag förstår det inte. haaha.

Iallafall, det jag skulle säga var att jag har tidsinställd några inlägg för nästa vecka, bland annat bilderna från våran senaste fotbollsmatch. Så det kommer inte vara helt tomt här. Ni får ha det så bra här hemma! För bra, det ska jag helt klart ha det utomlands! Puss

EDIT: Min telefon är med mig utomlands - Så smsa eller ring mig inte är ni söta:]

Take me away


På bild: Maja. Foto: Jag. Canon 7D + canon 50mm f/1.8. Ingen reflexskärm. För den glömde jag hemma.

Sällan har det känts så skönt att fara till Turkiet imorgon som det gjorde vi tolvtiden idag. Jag och Ange var och delade ut ett antal papper till barn som spelar fotboll i Clemens. Det regnade som tusan och vi var lite halverst vilse då vi inte hittade vissa hus vi letade. Allt var blöt. Och dessutom lite kallt. Då kändes det skönt att få dra härifrån ett tag.

Just precis nu, är första gången under hela dagen som jag fått slappna av något sånär. Var ute klockan 8 och sprang 6km med maja och sedan dess har det varit fullrulle.

Har umgåtts med fina syster ikväll:


Maja åkte några meter inlines och jag fotade. Vi for även ner till älven och fotade massor där. Blev riktigt nöjd faktiskt. Trevligt var det dessutom.

Men nu har jag fullt upp. Det jag måste göra innan jag far är:
Matteplugg
Fysikplugg x2
Form och Design
Engelskabok läsning
Packning ( mycket av det)
Dela ut brev med fotbollen
Träna och lite annat.

Tur att vi är lediga imorgon och på fredag!

Tjugotvåtrettiofyra fjortondemarstvåtusentolv


Har tränat cirka 2 h och 45 min idag. Gymmet innan skolan och nu ikväll så kunde jag inte låta bli att fara och simma. Det var så fruktansvärt härligt! 3000m blev det varav mycket fjäril med fenor. Hur roligt som helst. Något som inte blev av att göra så mycket idag var kemiplugg. Litegrann innan simningen men efteråt så hade jag inte viljan. Får plugga lite imorgon och sedan hoppas på det bästa. Älskar kursprov.. not.

( och japp lite dött är det på den här bloggen för tillfället. Har så sjukt mycket att göra just nu. Så kommer något inlägg då och då bara, ni kan ju följa mig på bloglovin om ni känner för det;) ) Hade!

4 - 4


4 - 4 mot KAIF. Men det kändes som en förlust. Vi skulle ha vunnit. För bara några veckor sedan vann vi med 8-4 i träningsmatch.

Min helg har varit kung! Kanske mer om den en annan dag. Nu ska jag då sova. Puss

Hej

I princip hela min helg är fullbokad och då menar jag verkligen fullbokad. Därför så kommer jag behöva prioritera lite. All min ledig tid måste jag lägga på att plugga, det är mycket nu. Så, bloggen får stå tom i helgen. Ha en kung helg för det tänker jag ha! Och nu taggar vi teknikfest!


.


Börjar inlägget med ett antal svordomar ( som jag däremot inte tänker skriva ut, men ni kan nog några). Min huvudvärk som förföljde mig hela vintern och gjorde den förjävlig för mig, har kommit tillbaka. Vilket betyder att mitt huvud är i princip jämt är segt och jag är trött som bara den plus att jag får "huvudvärksattack" vilket är typ det läskigaste. Det kommer ju typ från nacken så försöker göra allt jag kan för att motverka nu. Men märker ingen skillnad för tillfället. Hoppas bara att det inte tar lika lång tid för den att försvinna den här gången. Nej nu ska jag avsluta detta negativa inlägg och fundera ut om jag ska släpa mig till fotbollsträningen ändå eller inte. Puss

I just wondered.. if you could warn me beforehand the next time you decide to ignore me for my own good


Linne - Gina. Skjorta - HM. Jeans- Dr denim. Klocka - Clas ohlssons.

Insåg precis hur mycket kemi jag måste plugga till på tisdag, inte ens närheten av kul. Annars så har jag fått veta att vi fick MVG på en gruppredovisning i svenska (wiiie) och sprungit 2000m.

9 MAJ


Mellanmål. Mango och äggmackor. Mummma.

Engelskanationella reading och listening, check!
Annars så har jag inte gjort bort så mycket annat idag. Är lite för inaktiv tyvärr.

Ikväll så ska jag iväg och äta med simskoleledarna, blir nog trevligt. Ha en bra kväll!

Nu ska jag ut i solen och läsa kemi


på bild: Sofia Zingmark. Foto: Jag.

Blev inget plugg alls igår, så får ta tag i det ikväll istället, iallafall fram till träningen. Så går ut i solen för att läsa några sidor kemi och fysik. Hoppas ni haft en bra dag!

Clemens - Myckle del 2


Foto: Jag.

Som jag sagt tidigare, förlust. Myckle vann med 2-1

En solig måndag i maj



Solen är tillbaka i Skellefteå, de gillas. Däremot så är mitt huvud segare och ondare än vad det varit på månader. Så denna måndagkväll ska jag då inte göra mycket, möjligtvis bara försöka plugga litegrann.

Clemens - Myckle del 1


Första delen av bilderna. Blev rätt många bilder som var okej, så delar upp det i två. Första gången jag fotade fotboll med nykameran, kändes riktigt bra och med tanke på att det var sol största delen av matchen så är jag nöjd. Som ni troligen vet så är inte sol det bästa eller enklaste att fotografera i. Kul att jag fick med vårat mål på bild också.

Ja det regnade lite..


.. men det var också sol stora delar av matchen och mulet ett tag dessutom. En 2-1 förlust och det känns inget vidare då vi hade bollinnehav största delen, framför allt i andra halvlek. Fler bilder kommer senare

De 8 senaste bilderna från min instagram


@hannamarklund.

Senaste 10 dagarna har jag varit på gymmet, gjort en film, det har snöat, pluggat, köpt en kamera, tränat lite mer och jobbade förra helgen. Ungefär de som visas på bilderna. Aja.

Vaknade halv 9 i morse! Varför, när jag väl har sovmorgon. Nu ska jag ut på en promenad i de helt klart växlande vädret och sedan ska jag på fotboll. Vi har seriepremiär mot myckle.

5 maj


På bild: Maja. Foto: Jag. Gillar faktiskt den vänstra bilden riktigt mycket. Vad tycker ni?

Har hängt en hel del med syster idag ( det är ju hon på bilderna, men de är från igår). Började med att leta skolavslutningsklänning till henne på stan, men det hittade vi inte. Jag fick däremot med mig en bikini och två linnen hem och hon ett par skor. Så rätt nöjd med det. Kändes ännu bättre med bikinin när jag testade den en andra gång, så blir perfekt i sommar.

Och egentligen trötta efter staansvängen så bestämde vi oss för att vara duktiga. Vi for ut i det snöstormade vädret på en löprunda och intervaller i en back. Avslutade det med ben övningar från "dödarappen". Gissa vem som kommer ha svårt att gå imorgon? Känns iallafall sjukt bra just nu. hah.

Vårteckan II


Godmorgon!

Edit: Ångrar att jag la ut bilder på vårtecken. Drog upp rullgardinen och gissa vad, jaa. Snö. Fml. Blir nog ingen fotografering idag inte..

VALBORGS I SVARTVITT


Hade en riktigt bra måndagkväll. Kameran var däremot bara med hos anna, därav dessa bilder.

En fredagkväll i motljus


På bild: Maja. Foto: Jag.

14 dagar till Turkiet


Lite vardagsbilder från vårat hus.

Har gjort bort engelskanationella, skrivningen och en skoldag som varade enda till fyra och varit på gymmet i en timme och en kvart. Så känner mig rätt duktig. Nu har jag däremot tagit på mig myskläder och om någon timme kommer Linda hit.

13 bilder från matchen i söndags mellan Clemensnäs och Kågedalen


Foto: Jag.

Vann gjorde Clemens med 8-4 och det såg stundtals riktigt bra ut.

Vad som fanns i paketet jag hämtade ut igår:

Varning för ett långt inlägg!


Såhär stort var paketet som jag släpade med mig från Ica, skulle nog egentligen ha tagit bilen.


Kameran fanns såklart med, börjar bara gilla den mer och mer och det kommer nog bara bli ännu bättre!


Nu när jag har en kamera med mottagare för en fjärrutlösare så köpte jag självklart en sådan, fungerar rätt bra ändå.


Ett 16 GB minneskort och på köpet fick jag en kameraväska, med plats för kameran flera objektiv och massa annat. Perfekt.


Denna grej fick jag också på köpet, en filmrigg, ska underlätta vid filmning. Jag har ju inte filmat mycket alls tidigare så jag har lite svårt att avgöra om den hjälper, men om någon månad kanske jag vet det också.

Det var det som fanns i paketet och som ni nog redan förstått så är jag riktigt nöjd!

We'll be okey. You and me.


Vårtecken


Hittade en blomma ute igår! Vårkänsla.

Slutade ett, fort hem och tänkte ut och fotografera, sekunden jag parkera cykeln hemma så börjar det regna.. Nu har det däremot börjat lysa sol istället så nu ska jag ut en sväng.

Andra maj


Försökte mig på att fotografera självporträtt men det gick sådär för mitt hår vad äckligt och jag är typ osminkad och och orkade inte fixa mig. Linnet är från Gina iallafall.

Nu har jag däremot inte tid att sitta vid datorn längre, de jag ska säga på svenskaredovisningen imorgon skriver tyvärr inte sigsjälv och jag måste dessutom göra något åt mitt hår..

Wihoooooooo


Äntligen har kameran kommit! Så nu är man ägare av en Canon 7D och jag är så fruktansvärt taggad på att fotografera och testa den nu. ( Vill ni bli fotade så hör av er!!! ) Att batteriet måste laddas är ju nästan tortyr.

Vet att det varit rätt dött här, men nu kom blogglusten tillbaka och har även lite bilder från valborgs och en fotbollsmatch att visa så kika in lite senare. Även allt det andra som följde med beställningen ska ni få se. Puss och hej!