Tre skoldagar till sportlov

På bild: Elvira. Foto: Jag.
 
Sovmorgon. Älskade sovmorgon. Tre skoldagar till sportlov. Och morgondagen blir inte särskilt seriös heller. Skönt.
 
Igår beställde jag hem visitkort, så nu är det bara att hoppas att de dyker upp snart. Ha en bra dag! :)

Nöjd och glad

Riktigt nöjd efter dagens fotografering med Elvira. Kolla in instagram kontot för fler bilder @fotografhannamauf eller facebooksidan Fotograf Hannama UF.
 
Det här är såå roligt! 

Vitsen med att ta hoppbilder trots att de sällan blir särskilt lyckade

 

Den här bilden visar bra den känsla som jag alltid eftersträvar när jag fotograferar. Det äkta och glada. 

Bilderna som togs före den här var hoppbilder. Jag är helt värdelös på att hoppa och hade inte en så passade klädsel för fina hoppbilder. Det resulterade i att jag hoppade fult och dessutom visade magen. Hoppbilderna var verkligen ingenting att spara - men denna bild den som togs på mitt skrattanfall jag fick efteråt när jag precis landat. Den är härlig. Kanske inte den snyggaste men en av de mest äkta jag har på migsjälv.
 
Visst kommer ni ihåg att besöka och gilla facebooksidan HÄR ?!

Tacksam

När det nästan är så att man längtar till att jobba för att man trivs så bra och tycker det är så kul. Då har man tur och det har jag verkligen. Jobb mellan 8 och 1 imorgon. Snart godnatt. Behövde verkligen denna lugna kväll. Puss
 

Efterlängtade fredag

På bild: Anna. Foto: Jag. Bilderna är fotograferade i november 2011. Men jag tycker fortfarande om dem. Börjar däremot vara dags för en ny tema fotografering. Har en fotografering på söndag däremot - och det känns jätteroligt och är taggad till tusen. 
 
Har religion för tillfället. Har snart lunch. Ska till kiropraktikern senare idag, och det känns välbehövligt eftersom kroppen hamnade i obalans efter förra helgen i luleå. Hoppas på en förbättring efter det besöket. 
 
Planerna för helgen är i det stora hela att jobba. Jobbar både lördag och söndag förmiddag på simskolan och har en fotografering på söndageftermiddag som tidigare nämnt.

2013-02-21 22.18

På bild: Ville. Foto: Jag.
 
Denna kväll hade jag planerat skulle vara väldigt lugn. Den blev väldigt lugn i det stora hela. Fick däremot ett träningryck och gick lös på boxningsbollen och svettades lite men det var galet skönt det med. Nu är jag laddad på fredag. För sen är det ju äntligen helg!
 
I veckan har jag oroat mig för ett matteprov, sökt sommarjobb och jobbat bland annat. Även gjort bort det där matteprovet som, som tur är, gick över förväntningarna. Godnatt alla fina!

18 februari

Har haft en väldigt bra helg i Luleå med simningen. Var däremot sjukt jobbigt också, så somnade som en stock när jag kom hem vid tio igår. Skoldagen gick fort förbi och ikväll är det träning och plugg som gäller! 
 

You only live once, but if you do it right, once is enough.

 
 

15 februari

På bild: Vilhelm. Foto: Jag.
 
Fotograferade Ville igår före skolan. Och han fotograferade även några bilder på mig. Trevligt. Har varit allt annat än bra på att blogga även om jag har bilder att visa. Ska bli ändring på det.
 
I helgen blir det en luleåresa med simningen då några av de jag tränar ska tävla. Tror det blir roligt men säkert lite jobbigt, så ikväll blir det en lugn kväll. Ska förinställa några blogginlägg kanske. Ha en bra helg!

En liten påminnelse och ett livstecken

En liten påminnelse. Hör av er om ni vill veta mer eller vill bli fotograferade.
 
Denna dag började med att jag var trött, seg och inte på något vidare humör. Efter en riktigt bra träning lyckades jag vända dagen till något bra trots allt. Har dessutom hunnit med en promenad på 6km med fina Ida. Ska se till att det blir en tidig kväll ikväll. Peace.
 

Skandinaviska mästerskapen i vintersim

Denna dag var speciellt. Det var vintersim. Jag ställde upp och tävlade i Studentlaget tillsammans med Andreas, Pone och Elina. Var inte så kallt som jag trodde det skulle vara och det var över snabbare än snabbt. En erfarenhet. Kul var det iallafall.

När vi skulle fotografera laget efteråt gick BigSteve förbi också och fastnade på bild som ni ser.



Ikväll har jag badat i en isvak för första gången någonsin

Sjukt det där. Nu fryser jag men känner samtidigt att jag mår sjukt bra! Ett leende har fastnat på läpparna.


4/2 - 13

Har varit en härligt dag. Känns som jag hållit mig sysselsatt men ändå inte fått gjort riktigt så mycket som jag ville.. det får bli en annan dag. Godnatt.

Ögonsten

Underbara Chilla.
 
Slutade elva idag, så passade på att fotografera Chilla och lite själporträtt. Någon bild dög i varje fall. Annars så myser jag på för fullt och njuter av att vara rätt ledig. Borde plugga biologi, men känns som jag har relativ bra koll i varje fall. 

Fint

Livet känns rätt fint just nu. Träningen går bra. Fotograferingen är kul och lördagens utgång var tumme upp. Har bara myst runt idag men samtidigt fått saker gjorda. Så även det var fint. Godnatt


Söta Winston

Här har ni Felicias fina hund, Winston. Golden och hur underbar som helst! Fotogenisk var han dessutom, eller vad tycker ni?
 
Nu ska lyssnar jag på taggande musik för ikväll blir det häng med vänner och utgång på Allstar. Ha en bra lördag! :)

Fotograferat med Felicia

Dagen har bestått av träning med Felicia Lindberg, lunch på stan med pappa och fotografering av Felicia Jerner! En bra lördag helt enkelt!