18:30

På bild: Anna. Foto: Jag.
 
På en liten stund cyklar jag och anna mot sara för att hänga med folk från gamla klassen. Blir mys och börjar inte jättetidigt imorgon - pluspoäng. Kameran får följa den med!

Näst sista juli

Annorlunda redigering. På bild: Maja. Foto: Jag.
 
Sitter parkerad vid tvn och ser OS-simningen, jättetrevligt, förutom att de kunde ha gått bättre för svenskarna. Var och simmade några meter själv också tidigare ikväll, men med denna kropp gick det inget vidare. 

Godnatthälsningar från en halt tjej med förbannat ont i benen och fötterna

 
 
Jobb imorgon - får väl se om det går bra. 6,1 timme.

-


Dags för en ny telefon?

Jag med majas fina iphone. Börjar faktiskt helt seriöst fundera över om det är dags för en ny telefon. Min nuvarande telefon, en skittelefon, en nokia. Är ju inte så välfungerande om man säger så. Saknar instagram och ju mer jag lånar och använder andras iphones - desto mer sugen blir jag. Måste bara vänta in lönen först. Så någon månad till måste jag iallafall härda med min "fina" nokia.

Söndagsångest

På bild: Maja. Foto: Jag.
 
Hade en förbannat bra kväll i piteå igår! Träffade massor med folk, dansade, sjöng och hängde i öltälten och träffade ännu mer folk. Roligt naaanting. Mina fötter idag är däremot inte särskilt roliga. Svullna, onda, onda och onda. Väldigt less på att ha onda fötter. Ska vila dem hela dagen idag. För på måndag börjar ytterliggare en jobbvecka. Har varit ännu en riktigt bra helg iallafall. När man jobbar på vardagarna tar man lite extra vara på helgerna.

Beröm till syster som fotograferat

Klänning - Hm. Tröja - Carlings. Sandaler - Skohuset. Halsband - Tomas Sabo. Armband - City guld. 
 
Äntligen helg! Och efter en lång vecka och en trevlig myskväll med anna så börjar det kännas som sovdags för mig. Måste ju orka med morgondagen då det bär av till piteå och PDOL. Wiiie. Det här blir bra. Godnatt!

to get something you've never had, you have do to something you've never done

 
 
Tjoo, gissa vem som vann minigolfen igår, joo jag! Wiee. Idag har jag jobbat 6 timmar och sedan var det direkt på stranden som gällde. Kallt som tusan i boviken och inget bad blev det då.Har lyckats väcka mina pigment igen iallafall och börjat läsa en bok igen.
 
Ikväll hade jag helst velat spela fotboll, men fötterna håller nog inte på för det så blir en sväng till gymmet istället för att träna mina axlar. Stilla kan man ju inte sitta. 
 
Inlägget skulle ha publicerats 17:15

Tjugofemte juli tvåtusentolv

 
På bild: Anna. Foto: Jag. 
 
Följ mig gärna på bloglovin finingar! Klicka HÄR

Oscar och Ronja del 1

Fotograferat under torsdagens trästocks. Bra var de och intressant att fotografera något nytt. Rätt nöjd ändå. Blev såklart brusigt men det går ju inte att göra så mycket åt när ljuset inte direkt var bra.
 
Har jobbat 4 timmar idag och det kändes alldeles lagom. Nu låter det som det i eftermiddag ska bli minigolfturnering. hehe kan bli intressant. Ha det bra!

En tisdag

Mitt photoshop försvann. Så fixade elements för att testa. Rätt okej iallafall. Vad tycker ni om bilden?
 
Idag och igår har "promenaden" mellan vardagsrummet och köket varit en pina. Mina fötter smärtar som tusan. Skulle behöva vila helt en vecka eller något. Men det går ju inte. Jobbar klockan 7 imorgon också, precis som alla andra dagar. Bara att hoppas på att det inte förvärras. Blir ju så sysslolös av att sitta still ju! Godnatt

Länge sedan sist. Eller ett tag sedan iallafall. Hela helgen var helt underbar. Har haft jätteroligt. Bästa trästocksfestivalen hittills. Efter det gjorde livet en omvändning. Men är väl tillbaka på neutral mark igen antar jag. Redigerar bilder från fredagen just nu. Kanske visar något senare om jag känner för det.
 

Livet leker

På bild: Anna. Mysbild på en fin vän.
 
Jodå, jag lever och det med basta, har det förbannat bra. Trästocks är i full gång och livet leker. Det är helg och mina vänner är bäst. Gårdagen och maskinen var sjukt bra, jobbade fyra timmar i morse och sedan har jag fotograferat anna och haft ytterliggare en sjukt bra kväll på trästocks. Peace och godnatt! Första sovmorgonen på två veckor. Tumme upp.

18 juli

(har blivit mycket naturbilder senaste tiden men ska fota med anna på fredag så då blir det andra puckar. )
 
3 av 5 dagars jobb, bortgjort! Och den längsta dagen var idag. Wooop. Skönt. Ikväll bjuder jag farmor och farfar på middag och snart kommer familjen hem igen. Skönt!
 

Det är lite mycket nu


34 dagar, 816 timmar, 48960 minuter, 2937600 sekunder.

 
inte längre. 
 

FREDAGKVÄLL

KUUUUUUUUNG

The sound of silence

 
I brist på motiv att fotografera får denna fining stå ut med att vara framför kameran.
 
Hela gårdagen blev jättelyckad! Roadtrip till haparanda och för första gången köra med en automatväxlad bil. Som tur var så gick det bara bra utan missöden. Gårkvällen stod för poolparty och badande i det kalla vädret. Men även det var riktigt roligt. Bra dag alltså, men idag ska jag spendera hela dagen med såna där typiska "söndagssysslor". Städa, handla, träna, slappna av och "tagga" för en ny jobbvecka.

Mot haparanda!

Var riktigt trevligt med kräftskiva igårkväll!  Om en timme drar jag mot haparanda med samma folk, anna, jojjo, moa och elin. Blir skitbra!! Ha en bra dag:D

Ikväll > Kräftskiva

Snygg bild... hah. Ikväll gör vi en repris och kör kräftskiva! Blir jättemysigt. Har dock en del att göra fram tills folket kommer, ska börja med en powernap.
 
Annars så verkar det som om jag fått en anonym kommenterare som gillar att skriva negativa kommentarer. Inte för att jag tar åt mig alls, men tycker att det är enormt onödigt! Peace

Den tolfte juli

Min fina vän
 
Har haft fullt upp hela kvällen och först nu kan jag slappna av. Myser med kvällsfika bestående av melon, vinddruvor och plommon. Mums. Äntligen fredag imorgon. Godnatt alla söta!

Hej

Fotograferingen ställde vi in. Skitväder. Skitdag. Ska snart dra mig ut på en löprunda och hoppas på att det förändrar mitt humör. Vill ha helg

Det står prästkragar på mitt bord

Nu hade jag tänkt sova. Tar sovmorgon imorgon och går upp kvart över sex istället!

Sometimes we forgive people simply because we want them to remain in our life.

  
 
7,5 timmes jobb idag. Gick bra, konstigt nog känns det som det fungerar automatiskt även om jag bara jobbat tre dagar. Är däremot inte så pigg. Ikväll ska jag nog inte göra ett skvatt. Träna lite bara och promenera med hunden. Kanske fota och vara kreativ. Puss och hej.

All a girl really wants is for one guy to prove to her that they are not all the same

 
 
Om du tycker jag förpestar internet, så tycker jag att du bara ska sluta upp med att läsa min blogg.
 
Har haft en rätt bra dag ändå, 6h jobb, häng på stan och på bibblan med jojjo. Mys hemma och lite träning. Snart blir man ensam.Jobb imorgon. Upp strax efter 5, tänkte börja klockan 6. Godnatt

Funderingar

Ni vet att det där när man går runt och tänker och funderar och klurar på något. Man fastnar liksom i det och kan inte riktigt släppa det. Lite så har jag haft det de senaste dagarna. Framtiden. Det började med att jag diskutera vad man skulle vilja göra senare med Linda, Emma och Olivia. Insåg hur fruktansvärt taggad jag är på att flytta till någon lagom stor stad i södra sverige, skaffa en liten egen lägenhet eller dela lägenhet med någon vän, jobba och samla ihop pengar, resa, träffa massor med nya människor. Åh. Vill fara nu, samtidigt som jag har det bra här. Vill fara nu, samtidigt som det känns tryggt att veta att jag har ett år i skolan. Har ingen aning om vars jag ville komma med det här men.

Första riktiga jobbdagen bortgjord

Foto: Klara med min kamera. Redigering: Jag
 
Bloggning och hur mitt liv kommer se ut just nu det kommer nog inte riktigt gå ihop. Började jobba på riktigt idag, 8 timmar dagen till ära. Ska jobba cirka 30 timmar i veckan resten av sommaren nu. Så jag vill spendera så mycket tid som möjligt med vänner och hitta på saker. Ska ju hinna med att äta, träna och sova dessutom. Så bloggningen kommer nog hamna lite på sidan ett tag. Men vad gör det. Kommer något inlägg då och då och jag ska se till att fotografera så mycket som möjligt.

Bilderna från Beach soccer boviken - fredag

Gårdagen i boviken. Jag hade iallafall jätteroligt. Och visst vi förlorade, men det var väntat. 2 mål fick vi göra. Vädret var ju helt klart på topp men man blev fruktansvärt seg efter någon timme. Idag mår då kroppen lite som jag förväntade, ont. Gjorde illa smalbenet så det är helt svullet och fötterna jag riktigt ont. Egentligen så borde jag varken gå eller springa utan bra skor, vilket jag gjorde hel dagen igår. Men det var det ändå värt! Bra jobbat tjejer!

Förbannat bra dag

Känner mig ungefär såhär just nu. Har haft en förbannat bra dag, från början till slut. Bad, solande och massor av fotbollsspelande i Boviken för att sedan hänga med jojjo ikväll och nyktra spontan dra ut på ett stendött mollys, vilket var grymt kul ( random, klart ja! ). Men i princip hela dagen har jag bara skrattat och haft bästa dagen på länge. Bilderna från beachen kommer senare - ångrar inte att jag nog med kameran ändå. Och imorgon är det boviken som gäller igen, dock inte för att spela. Utan bara för att njuta av livet!

-

 
Boviken i tisdags.
 
Har i princip bara gjort två saker idag, gjort riktiga köttbullar tillsammans med farmor och hängt i solen så mycket som det bara gick. Köttbullarna blev goda och nu är jag typ stekt, och lite irriterad på migsjälv som inte druckit så mycket som jag borde.. huvudvärk. Ska nog bara chilla ikväll. Ta det lugnt, Och har inget att berätta har på bloggen alls egentligen. Hörs senare.

You said that you didn't want to hurt me. But by ignoring me you hurt me the most

 
Foto: Klara. Redigering och på bild: Jag.
 
Vet de fan varför jag är vaken nu. Har varit vaken i 20,5 timmar. Hade trevligt ikväll med Anna, Linnea och Lisa. Jag har ont i halsen och jag ska helt klart sova nu. 

En sommarkväll i boviken

Såhär såg det ut då vi hängde i boviken igår kväll. Galet härligt väder, glada miner och lite fotbollsspel.
 
Idag har jag jobbat 5,5 timmar och resten av dagen halvsovit i solen. ikväll ska jag umgås med Linnea och Anna, King.

En riktigt bra men något lång dag

Denna dag har varit sjukt lång. Har jobbat tre timmar, promenerat till stan med maja, varit på stranden med anna och tagit årets första dopp, solat på altanen och ätit middag. Nu ska jag iväg till boviken med beachsoccer-gänget. Funderar nästan på att ta med kameran. Har inte tid att sitta här iallafall. Puss och ha en bra kväll!

Årets inlinesdebut

Skrev ett inlägg men det försvann pga av ett evigt problem med mitt internet..
 
Denna sommarkväll har jag spenderat delvis på inlines med klara. Gick relativt bra ändå, och förbättrade mina kunskaper att åka i nedförsbacke iallafall. Härligt värre.
 
Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska ta mig upp klockan 5 då väckarklockan ringer imorgon. Usch. Men hoppas det ska gå. Säger därmed godnatt!

4 ärenden. 2 gjorda och 2 glömda

Gick till staden med 4 ärenden. Gjorde två - Lämnade tillbaka filmer och gick förbi och fick råd om min dator. Glömde två - Köpa en t-shirt till beach soccern. Och det andra jag glömde kommer jag inte ens ihåg just nu.
Fick med mig tre andra saker med mig hem - Ett nytt nagellack och två stycken trekvartströjor som kostade fjuttiga 49 kr / st.

1 - 0 till Hanna mot Frida

Gamla instagram bilder
 
Har jobbat på simskolan i 3 timmar. Nu tänkte jag ta mig en promenad tll stan, får se om jag får med mig någon. Annars får jag väl gå själv. Ska lämna tillbaka några filmer och höra där jag köpt datorn, varför den laggar så fruktansvärt mycket! Ha en bra dag!

Ny design

 
Tackar Klara så jättemycket för den nya designen. Klicka f5 om ni inte ser det. Känns super med en enkel och lite mer somrig design. Härligt. Besök hennes blogg HÄR 

Maktlöshet

 
Ser film och myser ikväll. Imorgon jobbar jag mellan 9 och 12. Hejdå. Godnatt

Första juli

Foto: Klara På bild och redigering : Jag.
 
Vädret är helt underbart idag! Jag är däremot inte så pigg idag efter sena nätter och lite sömn men har halvsovit i solen någon timme. Frida for mitt på dagen och trots brist på sömn så har vi haft en riktigt bra helg. 

Woop wooop

Hemkommen efter sista och bästa kvällen på stadsfesten! Har inte fotat något alls så blir inga bilder från helgen. Nu ska vi däremot äntligen få sova några timmar. Puuuuss.