Lägesuppdatering

I helgen var det ingen tid över till fotografering så jag får bjuda på gamla bilder istället. Här är en på maja i varje fall.
 
Frusen. Trött. Ont i kroppen. Så är dagens läge. Så har pluggat lite, för lite till morgondagens historiaprov och sett på revenge ikväll.
 
Helgen var jättebra. Biofilmen var bra. Och att vara tillbaka på simtävling i öjebyn kändes nostalgiskt även om det var som ledare. Var jättetrevligt iallafall, rätt mycket hela tiden men det vägdes lätt upp av söta barn som dessutom var superduktiga i bassängen. Kul. 

Påväg mot Öjebyn

Har jobbat 5h på simskolan och nu är jag påväg till Öjebyn och tävling där jag ska vara ledare. Inatt sover jag på luftmadrass för första gången på länge och kommer hem imorgonkväll. Ha det bra allihopa så hörs vi!


Regnig novemberdag

Tjenare! Har varit mycket plugg senaste tiden. Så bloggen kom i skymundan igen. Livet går i toppar och dalar men imorgon är det fredag och fredagskvällen ska jag och Anna spendera med att se nyaste twilightfilmen på bio. Kommer bli riktigt bra.

För att förtydliga prislistan. Under en timmes fotografering så tar jag givetvis betydligt fler bilder än 4 st. Men antalet 4 ingår i priset för fotograferingen, vill man ha fler så får man köpa till det. Självfallet får ni själva vara med och välja ut de bilder ni är nöjda med.


19 november

Fina syster och en annorlunda bild för att vara jag som fotograferat. Snyggt träd det där.
 
Har simmat i en timme och 2000m, kändes förvånandsvärt bra och nu hoppas jag bara att jag slipper bli sjuk igen! Resten av denna kväll har bestått av och kommer fortsätta bestå av samhällsplugg.. Det är lite mycket just nu. Gjorde bort matteprovet idag i varje fall.

Hej igen! Jag lever

Hej! En vecka sedan sist. Har inte öppnat photoshop sedan dess och kan väl ärligt säga att jag behövde en liten paus. Men nu känns det som det är dags att dra igång igen, både med att fota, redigera och med att blogga såklart. 
 
Kom på att jag bara visat min prislista för företaget på facebooksidan . Så såhär ser den ut iallafall. Hör av er om ni har frågor!
 
 

Ett leende på läpparna

Inatt somnar jag med ett leende på läpparna för all fin kritik jag fått för mina simmarbilder. Det gör mig jätteglad.
 
Att jag somnar en timme mellan sju och åtta, det händer i princip aldrig, men det hände ikväll. Tyder på att jag är rätt så slutkört och en liten förkylning på det. Ska gå och lägga mig nu tänkte jag. Godnatt och tackar för allt fint folk sagt!

Det här är roligt! Nu blir det en dator- och kamerafri timme sedan ska jag tillbaka till simhallen igen

 

Länkar till massa simbilder

Har fotograferat helahela dagen idag. Jätteroligt men lite stressig och är rätt slut nu. Tänkte dela med mig av lite länkar.
 
Många av mina bilder har publicerats på mästerskapssidan, den hittar ni HÄR  . Klickar er vidare på de olika passen.
 
Dessutom har jag fått bilder publicerade på norran.se, de hittar ni HÄR
 
Och när vi ändå är igång med länkar hit och dit, gå in HÄR och gilla min facebooksida.
 
Imorgon kör vi igen - plus att jag har min första riktiga porträttfotografering mellan all simning. Såååå taggad:D

Livet leker

 
Vi gör så att vi visar lite sommarbilder i höstmörkret. Inte för att jag klagar på mörkret utan för att jag satt och rensade mappar från sommaren och hittade några jag tyckte om men hade glömt.
 
Tidigare ikväll testade jag springa för första gången på mer än fyra hela månader, har ju knappt kunnat gå pga smärta i fötterna. Sprang endast 1km, men det känns ändå väldigt bra. Hade knappt ont så blev väldigt glad av det.
 
Imorgon är det fredag och jag taggar utgång imorgon och sedan två hela dagar med fotografering. Känns inte fel!

En bra dag

På bild: Anna. Foto: Jag.
 
En bra dag idag - Skoldagen gick fort. Fick massor av feedback att jobba med på designen, hade möte med min rådgivare om UF-företaget - Jättetaggad nu! och ikväll så har jag jobbat vilket et var kul som vanligt och efter det försökte jag och ida oss på att göra en dipdye på mig. Men färgen ville inte fästa så jag ser nästan likadan ut som innan;) 
 
Sovmorgon imorgon - UNDERBART! 
 

Simning

Linnea på bild, från vågspelet och som vanligt jag som fotograferat.
 
Istället för att sitta hela kvällen och skriva klart historiauppsatsen, for jag och simmade. Och blev betydligt längre än tänkt, då jag träffade Vendela där. Men det var trevligt. Känns sjukt härligt nu. Det är roligt att simma.
 
Nej, nu ska jag fortsätta med uppsatsen, och siktar på att sova i tid ikväll - får väl se hur det går. Puss

Ungefär såhär glad att jag har de finaste vännerna

Eftersom vissa totalvägrar att vara med på bild så blev det inga såna bilder utan bilder på mig från ett år sedan.
 
Godnatt, och imorgon ska vara en bra dag!

Mörker

 
Lyckan som uppstår när jag klarat av att promenera över 5 km utan smärta i fötterna under tiden! Sjukt härligt. Att höfterna gör ont är det väl bara att försöka bortse ifrån. Att skellefteå och skellefteåälven är fin kvällstid är då en sak som är säker.
 
Min helg har varit jättebra - och lite intensiv kanske. Fotograferat har jag knappt gjort alls. Men är sjukt taggad på att göra det. Nu ska jag fortsätta skriva på min historiauppsats som jag har förträngt hela lovet.

FINASTE SYSTER


i'm leaving because you never asked me to stay

Jeans - Gina. Tröja - HM. Skor - Vagabond.
Måste nog vara en av de sämsta fotogeniska tröjorna jag har. Hade inte så mycket annat att säga - på återseende.

Fotograferat

Har fotograferat litegrann med maja. Det var dock rätt kallt och blött och bilderna på mig blev inte särskilt bra.. Men några bilder som kan användas fick vi kanske. Det var då trevligt iallafall.  Nu ska jag iväg och titta på porslin och liknande med farmor. Vad jag ska önska mig i julklapp osv. Ha en trevlig dag.