Äntligen fredag!


Denna hårfärg skulle jag vilja ha nu. Tillbaka. Igen. Orkar dock inte lägga pengar på slingor, hoppas att utlandsresan gör stor effekt på håret så de bleks mycket. Om inte får jag väl överväga att slinga det efteråt.

Äntligen fredag! Gjorde bort ett pedagogiskaprov tidigare idag, satt och skrev oavbrutet i en och en halv timme. Och redigerade stor del av våran film hann vi göra på digitala skapandet också. Planera för ikväll är inte så många ännu, men just nu så ska jag bara ta det lugnt en stund. Härligt naaanting. Puss

If you ignore me prepare to lose me


aug 11.

Regnar ute och jag ha cyklat över en mil idag. Inte allt i regn dock. Som tur är. Är på konstigt humör också, är allmänt jobbig och irriterande för folk i min omgivning känns det som. Fotbollsträning ikväll!

ÄNTLIGEN


Canon 7D är nu äntligen beställd!

25 / 4 - 12


Arkivbilder på Anna. Foto: Jag.

Hej, en solig dag i slutet på april är det idag och jag mår rätt bra. Ska skicka iväg en beställning idag, mer om det senare och det känns grymt bra! Annars så ska jag testa att inte äta eller dricka mjölk under två veckor och se hur jag mår efter det. En liten vardagsutmaning sådär. Återkommer väl om det också. Puss

Glad tjej


2000 m och ca en timme i bassängen och det kunde inte kännas bättre, visst axlarna gör lite ont men det var så fruktansvärt härligt, och roligt! Måste vara lite skum som bara njöt när jag pressade mig hårdare och hårdare. Åh vad jag saknat det. Garanterar nästan träningsvärk imorgon och sover nog rätt gott inatt också.

Klickade mig in i mappen med bilderna från Barcelona och från sommaren


Skulle inte kännas fel att vara i det här vädret just nu, plus att vara lite brunare än jag är just nu. 24 dagar till Turkiet! ( jag tjatar jag vet, men är så fruktansvärt taggad )

Jaaa, vädret just nu är regnig, ruggigt och dystert. Och mina ben är snäppet för onda för att jag ska våga spela fotboll. Får väl göra något annat istället, kanske simma.

Morön - Clemens. 2-1


Morön vann med 2- 1 men matchen var jämn och stundtals tycker jag vi spelade riktigt bra!

Don't worry about people in the past, there's a reason why they didn't make it to your future


I'm done.

Godnatt alla fina som läser min blogg

Fotboll


Rensar och redigerar för fullt bilderna från dagens fotbollsmatch mellan clemens och morön. Perfekt fotoväder så det gick rätt bra!

Var uppe redan klockan sju i morse och just nu känns det som det är evigheter sedan jag jobbade med Lisa och Carro, men det är bara ett antal timmar sedan. Dagen blir helt klart lång när man är uppe tidigt.

21 april och det snöar för fullt


På bild: Sofia Zingmark. Foto: Jag.

Har jobbat i vattnet i fem timmar och efter att dessutom inte sovit så bra så är jag väldigt trött och sliten. Men troligen bara två jobbpass kvar nu, 4 timmar imorgon och 4 timmar nästa lördag. Sen ska det sovas!

Blir garanterat en lugn dag / kväll för min del.

Har varken tid, eller lust att blogga just nu

Idag: Är det fredag. Och vi har varit på Rönnskär med klassen, rätt intressant ändå.
Ikväll: Är det lagfest som gäller. Jag jobbar däremot imorgon så det blir varken sent eller utgång för min del!

Why would you choose me?


Skor - Scorett.
Shorts - Monki.
Linne - Monki.
Halsband - Tomas Sabo.

13:56


Aprilvädret fortsätter, sol idag och nu har de mesta av snön som kom i tisdags försvunnit!

Slutade redan vid ett idag. Hur skönt som helst. Ska passa på att ta vara på tiden och fortsätta med rensningen av garderoben som jag påbörjade på påsklovet. Med musik på högsta volym så klart. Lite låttips skulle uppskattas!

Bara för att jag alltid lyckas tappa bort saker


Idag har jag lyckats tappa bort mina nycklar - för att sedan hitta de. På det simplaste stället. I jackan, dock i ett dolt fack där jag gömt de för till och med migsjälv.
Tidigare tappade jag bort mitt gymkort - de har jag inte hittat. Men tagit mig i kragen och skaffat mig ett nytt, det har jag gjort. Kostade mig däremot 50 kr..

Efter skolan for jag och gymmade i en och en halv timme, så galet härligt! Nu fortsätter jag hoppas på att jag håller mig frisk :) Hoppas ni hade en bra dag!

Snöstorm


Ganska precis såhär såg det ut på fotbollsträningen ikväll! Plus att det blåste riktigt ordentligt. Det var en erfarenhet. Bollen var inrullad i ett lager av snö och "plastpluttar" och under skorna var det is och ännu fler plastpluttar. hah. Kul att komma igång med träningen igen och förkylningen kändes okej under tiden och rätt okej nu så, bara hoppas det håller i sig!

Hello


På bild: Maja. Foto: Jag.

Känner inte för att blogga för tillfället. Dagen funkade och ikväll ska jag troligen på fotbollsträning.Äntligen. Vi hörs en annan dag

Rätt nöjd med dagen:


- Har promenerat sammanlagt nästan tre timmar idag. Till och från skolan och nästan två timmar med ida på kvällskvisten. Mys. Så nu har jag välförtjänat fått i mig lite kvällsfika.
- Har gjort bort teknikredovisningen. Grymt skönt!
- Hade ett antal till, lätt långa lektioner, men klarade mig igen de också.
- I väntan på one tree hill, så har jag sett några avsnitt Glee. Lite "feel good"- serie typ.

16 april


Anna, Jojjo och Jonna har varit i barcelona en vecka. I princip hela lovet. Saknar er tjejer, tur att de är påväg hem just precis nu!

Nu> göra mig i ordning > skola 11.15. Börjar med en redovisning. Wieeee. Not.

När man har lite att göra:


- Redigera bilder på sigsjälv^
- Gå in på facebook gång efter gång utan att något händer
- Börjar se en ny serie. Har sett ut OC så nu återupptar jag one tree hill med säsong 8.

Tips på någon annan serie?

Life is too precious to waste your time thinking about someone who doesn't treat you right


På bild: Felicia. Foto: Jag.

På bild: Sofia. Foto: Jag


På bild: Sofia. Foto: Jag. Canon 1000d + 50mm f/1.8.

Jobbet idag gick också bra, man blir däremot väldigt seg av att vara i simhallen i fyra timmar. Har hunnit vara på kalas i eftermiddag också. Nu ska jag då ta det lugnt och njuta av den senaste ledigheten. Pizza till middag blir ju inte fel. Har inte så mycket mer att berätta. Vi hörs senare!

Roar mig med att redigera bilder från förra året som jag tänkte beställa hem



Blandade bilder från 2011

If you never try you will never know


På bild: Jenny. Foto: Jag.

Tidigare idag skulle jag nog ta pris som den förvirrade. Glömde mobilen i omklädningsrummet, fick hämta den i kassan, glömde vantarna, fick gå tillbaka, sa en hel massa skumma saker osv. Har en talang att jag tänker en sak och säger en helt annan. Kan till exempel tänka lördag och vara säker på att jag säger lördag men i själva verket säger jag tisdag.

Nu är jag hur som helst enormt trött och går runt med magont. Så dagen och kvällen blir nog lugna och inte mycket att hurra för.

Idag har jag haft körkortet en månad! Tiden springer ju iväg


Ikväll: Har jag myst med Emma och Tilda. Trevligt värre.

Imorgon: Jobbar jag från 8 till 1 på simskolan. Så nu är det sovdags för mig. Hoppas ni hade/ har en bra fredagkväll!

Påsklovet i instagrambilder


Påsklovet i instagrambilder (hannamarklund @ instagram ). Snö. Sol. Promenader. Fruktsallad. B&J. Snowboardåkning. Fotograferingar. Bildredigering. Kortspel. Trisslottvinst. Filmmys och biomys. Helt själva i största salongen. Tumme upp på lovet helt enkelt

Fotografering med Klara och Sofia


På bild: Sofia. Foto: Jag.

Jag och Klara fotograferade Sofia tidigare idag. Så ni lär få se några bilder därifrån. Har hunnit med rätt många fotograferingar nu på lovet och det är ju jättekul!

Nu ska jag ta min bok och gå ut i solen en stund till. Peace.

Fredagen den trettonde!


På bild: Jesper. Foto: Jag.

Ska alldeles strax iväg på en fotografering idag också. Men det är trevligt och idag är vädret helt underbart. Så det blir nog super.

Annars så började jag min dag med att hitta en spindel i duschen. Inte det roligaste men den va liten och jag va större så det var då lugnt iallafall.

Tolfte april tjugohundratolv.


På bild: Felicia. Foto: Jag.

Min kamera har börjat lagga litegrann och det är så fruktansvärt irriterande. Det är framför allt fokuseringen som fått spratt, men som tur är blir det oftast okej iallafall. Planerat att beställa en ny kamera alldeles snart. Åh vad jag längtar!

Nu ser jag hockey med Linnea


Japp, såhär såg jag ut tidigare idag. Mitt hår är en rishög däremot.

Första bilden från dagens fotografering


På bild: Felicia Lindberg. Foto: Jag.

Jättetrevligt att träffa felicia och som ni ser är hon riktigt fin! Resten av dagen så har jag så smått börjat på redigeringen och fortsatt se OC säsong 4. Inte helt fel.

Rise and shine


Godmorgon! Ska börja dagen med att se till så att Chilla tar sig till vetrinären. Inget allvarigt men hon behöver ett besök och efter det så har jag planerat en fotografering med Felicia. Blir super. Lite trist väder, men det snöar eller regnar inte som tur är!

Så i eftermiddag kommer det ni bilder!

Två svartvita


foto: Jag

Har haft en rätt bra dag. På en och en halv timme ska jag fara på edda och jobba två timmar. Vilket känns roligt! Önskade bara jag vore helt frisk! Ha en trevlig kväll iallafall!

Godmorgon


På bild: Maja. Foto: Jag.              Canon 1000d och 50mm f/1.8

Ville bara säga godmorgon!

I wish I had the power to ignore you like you ignore me


Lindas bild. På taggade tjejer innan umeåopen ( jag såg för taggad ut på denna bild dock). Tyckte den va fin så ville föreviga den här.

Det jag gjort ikväll var att gå på bio med Lina och Frida ( ingen av tjejerna på bilden) och varit helt själva inne i största biosalongen. Megatrevligt iallafall. Filmen var någorlunda men 3D effekterna hade de gjort sjukt bra! Nu ska jag avrunda innan jag börjar spåra. Puss 

Finaste Chilla och finaste syster ♥


Foto: Jag.

38 dagar till Turkiet!


När världen ser ut såhär, är jag förbannat glad att det bara är 38 dagar kvar tills jag far till Turkiet med de bästa tjejerna!!

För någon timme sedan snöade det betydligt mer än vad det ser ut som bilderna. Men nu verkar det ha lagt sig lite. Förutom snön är det allmänt ruggigt också, så vi valde att flytta fram fotograferingen till fredag.

10/4 - 12


Godmorgon! Har precis vaknat, och nu ska jag försöka röra på mig litegrann innan jag ska iväg och bli fotograferad senare idag, och fotografera. Blir nog jättebra!

Morön f 97- Sunnanå 2

For på fotbollsmatch, Morön 97 mot Sunnanå 2, fotade litegrann men det blev inte så bra. Direkt solljus och skugga blandat på planen gör det inte så enkelt. Morön vann iallafall. Såg inte hela matchen för det blev sjukt kallt men. Här är lite bilder från matchen i varje fall:

Bokreklam - Änglamakerskan


Detta här jag gjort idag och igår, de flesta av mina vakna timmar. Nu är den nästan slut och sjukt bra! Läsläsläs

Indian #3


På bild: Jenny. Foto: Jag. En liten annan redigering på dessa än vad jag brukar göra, vad tycks?

Nu ska jag skicka iväg de sista bilderna, och sedan återgå till att göra ingenting. Hoppas ni har det bra!

Min dag


Har spenderat hela dagen i bygdsiljum, åkandes snowboard i backarna och fikandes och läst bok i solen. Bara slappnat av och haft det allmänt bra utan måsten!

På en stund ska jag till farmor och farfar och äta påskmiddag, bliir finemang.

Oredigerad / redigerad


Försökte rädda en två år gammal bild med lite redigering. Har alltid gillat bilden för känslan och anna är ju fiiin! Men fotografiskt så är bilden långt ifrån perfekt. Tror det här var en av mina första fotograferingar med anna och jag hade ingen aning om hur inställningarna användes och bilden är fotad med kitobjektivet som inte alls är att föredra.Men, väldigt roligt att se framstegen man gjort under de senaste två åren.

Det här har jag gjort i photoshop:
Nivåer - ökat kontrasten.
Enfärgade filter, ett ljusgult och ett blått.
En vinjettering med hjälp av kurvor
Lagt till skärpa på Anna.

Vad tycker ni, blev det bättre?

Indian # 2


På bild: Jenny. Foto: Jag. Canon 1000d + 50mm f/1.8. och för ovanlighetens skull glömde jag använda reflexskärmen, men det gick ju bra ändå.

Nyvaken, och känner mig förkyldare än igår. Har inga planer alls för dagen, men vet ni vad, det känns hur skönt som helst!

Tog äntligen tummen ur och skaffade mig en facebooksida

Har skaffat mig en facebooksida, så skulle bli jätteglad om ni vill klicka er in dit och gilla. Ni hittar den HÄR eller sök bara på fotografhannama. Pusss

Indian # 1


På bild: Jenny Persson. Foto: Jag.

2012-04-06


Såhär ser jag ut en underbar dag som denna. Majas tröja som jag gissar är från veromoda, carlingsjeansen, klockan är mammas, armbandet från stockholm och halsbandet är mitt eget älskade.

Gårdagen blev som den blev. Vi stod i kö utanför mollys alldeles för länge, min tillslut tog vi oss in och då blev det roligt. Riktigt mycket folk!

Har fotograferat Jenny idag, blev väldigt bra och var jättekul att träffa henne igen! Bilder kommer.

Ikväll > Mollys!


På bild: Anna. Foto: Jag. Canon 1000d + canon 50mm f/1.8.

För tillfället vet jag inte exakt vilka som ska med ut, men börjar iallafall kvällen med bland andra Anna och Jonna. Hoppas på att frida ska med. Ha en bra kväll!

PÅSKLOV!


Åh så skönt. Är verkligen i behov av en paus från alla måsten!

Samma bild, två gånger, två redigeringar


Samma bild, helt olika exponering. Detaljerna som märks i bilden blir helt olika. Vet däremot inte vilken jag föredrar. Vad tycker ni?

"Hanna"


Aprilväder idag, minusgrader och kallt på morgonen, strålande sol och snöstorm om vartannat. Bilderna är från idag, vi sju då det var sol och härligt. Inte de roligaste bilderna men en variation från alla bilder på människor.

Ser en film med samma namn som mitt eget och njuter av att jag inte har något plugg alls som måste göras.

Det gör ont att veta, men lika ont att undra


1: Har skaffat instagram som typ resten av vägen: nytt hannamarklund om ni vill följa mig!

2: Har ont i halsen. Sjuk igen. Usch. Fy. Blä.

3: Två lektioner imorgon, sedan är det påsklov!!

Älskar att under en fotbollsträning kan man glömma allt annat för en timme och bara koncentrera sig på just fotbollen!


På bild har vi: Fina Mikaela. Foto: Som vanligt, jag.

Det enda vettiga jag gjort ikväll är väl att träna fotboll ( och köra bil dit och hem, fortfarande en speciell känsla). Var bara tvungen att konstatera och berätta för er hur bra fotboll är för att släppa tankarna på annat! Kungligt. Sen är det ju rätt bra att man får röra på sig också. Och det hade absolut ingenting att göra med bilden.

Måste leta mitt gymkort och jag är på världens konstigaste humör för tillfället


Ingen överdrivet värd dag: Mattelektion, hål, onödig tekniklektion, lunch, kemi. Fick hämtat mitt pass iallafall.

Bilderna från i fredags:


+ Ewe. Awesome. Önskar jag hade fått lägga ut alla bilder.. Men jag är snäll och låter bli

En eftermiddag den första april


Såhär såg delar av min gårdagseftermiddag ut. Blev väldigt mycket bilder på jesper just för tillfället men.

Efter skolan stressade jag iväg på ett zumba pass. Hatar att stressa. Är fan stressad fortfarande, över två timmar senare. Fick lite motion iallafall. Annars så kan jag nu lämna matte C bakom mig för att jag har fått veta resultatet på nationella. Andas ut.

 Näe nu ska jag plugga engelska. Vilket jag inte gjorde igår, eller i morse även om jag sa att jag skulle.

Godmorgon


På bild: Jesper. Foto: Jag.   Canon 1000d + 50mm f/1.8. + silvrig reflexskärm.

Somnade vid åtta igårkväll, typ efter hockeyn. Vaknade 8 på morgonen. Och kan fortfarande inte antyda att jag är pigg! Nu ska jag passa på att plugga lite för börjar först kvart över elva. Puss

Vill du bli fotograferad?


På bild: Jesper. Foto: jag.

Tveka inte att höra av dig! maila [email protected], kommentera eller hör av er på annat vis.

En bibellång text om min helg


I fredags: Hängde jag med folket ovan mfl! Trevligttrevligt

I Lördags: Gick jag upp klockan 6, spelade delar av två fotbollsmatcher, två vinster. Drog sedan till Umeå där Fanny, Ida och Linda befann sig. Såg markus krunegård, glasvegas och maskinen på umeå open. Och efter en 22 timmars lång dag däckade jag helt slut i sängen där vid fyra!

Idag: De enda planerna var att ta en buss hem. Men såklart så strulade det och vi stod ute i snöstorm i 45 minuter. Frös ju nästan ihjäl. Att få tillbaka värmen tog en stund när jag väl kommit mig hem. Och för en timme sedan hann jag med att fota Jesper.

Som helhet så har min helg helt klart varit grym!! Hoppas på att få Lindas bilder inom en snar framtid också. Hoppas ni också haft en bra helg:)

RSS 2.0