Ska gå och sova, och vakna upp på ett bättre humör imorgon

 
 
På bild: Anna. Foto: Jag. Har äntligen hunnit med att börja redigera bilderna på Anna. Det är mycket nu, mycket nu..

@hannamarklund

 
De fyra senaste bilderna från instagram. Regn i torsdags, taggade tjejer i fredags och höstpromenad med Ida och Linda tidigare idag. Och fridaaaa, på nedre vänstra bilden fyller 19 år idag, GRATTIS FINA DU! 

Affischen säger allt

Startar alltså ett UF företag som projektarbete. Ser fram emot att få komma igång, ska bli så sjukt roligt!

Lägesuppdatering

Gammal sommarbild.

Gårdagen blev väldigt trevlig, förfest med några av tjejerna från klassen och sedan utgång på Mollys/Allstar.Idag är jag något trött, men det får man ta ibland. 

Just nu väntar jag på att frida ska vakna och idag blir det att ta hand om den växande plugghögen..

Vill ha helg

På bild: Maja. Foto: Jag.
 
Kvällen händelser blev att hänga i Ursviken och se how I meet your mother, mys. Nu är det sömn som gäller och imorgon är det samhällsredovisning.. Vill ha helg;) Men snart så. Godkväll!

En regnig torsdag

På bild: Hanna Granström. Styling: Sandra Nyman Foto:Jag
 
Idag är sådan där dag då regnet verkligen öser ner ute. Men jag har sovit underbara tio timmar och får hålla mig inne ett tag till, så jag njuter. Försöker stressa ner och bara ta det lugnt. Nu ska jag se till att fixa mig någon frukost. Godmorgon världen!

Åh vad det är roligt med fotografering

På bild: Hanna Granström. Styling: Sandra Nyman Foto: Jag,
 
Två lite enkla bilder från fotograferingen jag hade idag. Visar bra den fina sminkningen som Hanna hade och som passade henne riktigt bra. Ska spendera en stund nu och kolla igenom bilderna och börja på redigeringen. Åh vad det är roligt med fotografering! 

Wie

Gårkvällen spenderades bastande i ursviken med trevligt folk. Ibland måste man ju bara tycka om livet!
Nu > promenera hunden > Skola och 2,5 h historia!

Årliga höstfotograferingen

På bild: Maja. Foto: Jag. Canon 7d + 50mm f1,8.
 
Har precis haft min och majas årliga höstfotografering, fjärdeåret nu. Blev bättre än förra året hur som helst. Kanske borde fixa ett inlägg med bilder från alla år. Nu ska jag iallafall iväg på fotbollsmatch, fota och heja på laget. Sista matchen för säsongen. 

Leaving behind

Har hängt med bästa vännen ikväll och för en gångs skull haft väldigt tur i spel. Vann monopolomgången och tre av tre skip-bo-omgånger. Trevligt var det iallafall men nu är jag rätt trött ändå med tanke på att jag var uppe redan klockan 7 i morse. Väckaren ringer klockan 8 imorgon och sedan är det full fart hela dagen verkar det som. Fota ytterligare låter det som. Godnatt snyggingar!

Dagens fotografering


På bild: Lovisa Forsgren. Foto: Jag.
 
Har spenderat någon timme idag med att fotografera med lovisa. Är sjukt nöjd med resultatet. Roligt att känna att man utvecklas, vi hittade dessutom ett antal fina ställen med härligt ljus. Trevligttrevligt.
 
Nu ska jag laga lite middag till mig och pappa. Vuxenpoäng!

Fredagen den 21 september

Foto: Jag. På bild: Anna.
 
Har äntligen kommit igång med fotograferandet igen. Sjukt roligt och Anna är ju dessutom så snygg. Några bilder som jag tycker om blev det. Och har insett att det går jättebra att fotografera i våran inglasning så det blir en perfekt nödlösning i vinter! Ikväll blir det filmmys och lugna puckar. Jobb imorgon och sedan troligen ytterligare en fotografering. Puss och hej!

Torsdag

Har haft mina två lektioner för dagen och har precis hunnit hem. Livet rullar på och igår kom jag äntligen igång med träningen igen och kroppen känns rätt okej! Känns skönt!

Funderar på att simma ikväll, eller så blir det lite rörelse här hemma.

Bloggar från telefonen just nu, hatar att bilden hamnar längst ner, iallafall här är en bild på delar av dagens klädsel för att fylla ut inlägget. Puss


Bättre sent än aldrig

Foto: Jag. Kopiera inga bilder!
 
Bilderna är från matchen mellan Morön och Clemens som spelades den 5 augusti. Morön vann med 6 mot 0.
 
Nu ska jag iväg och träna, sen får vi se om jag hinner se någon fotboll! Ha en bra kväll. Puss

MODELLER SÖKES

Folk som är villiga att stå framför kameran sökes, jag behöver lite nya bilder till marknadsföringen av UF-företaget som jag ska starta. Så vore jätteroligt om någon kunde ställa upp. Tjej, kille, ung, gammal spelar absolut ingen roll. Det är såklart gratis och ni får 10 st redigerade bilder. Hör av er! 
 
Edit: För att förtydliga, porträttfotograferingar är det som gäller om inte annat önskas förstås. Och absolut ingen erfarenhet behövs.

17 september

Har haft rätt fullt upp med att göra allt och inget. Var supertrevligt hos Frida i tisdags och helgen har varit megabra den med. Jobbat som vanligt och träffat massor av människor. Och pluggat, men det var ju inte särskilt roligt

Har gjort bort historiaprovet idag iallafall. Och varit hos sjukgymnasten för att försöka lista ut vad det är för fel på mig haha. Ha det bra!


Imorgon far jag till Burträsk och Frida, så bloggen får troligen stå tom, som vanligt alltså

 
På bild: Syster. Foto: Jag
 
Så. less. på. smärta. De orden sammanfattar mina dagar rätt bra.

It's like wishing for rain as I stand in the desert

Har precis parkerat i soffan, och tänker inte röra mig många meter mer denna kväll. Hela kroppen gör ont. Särskilt fötter och handleder. Vilar upp mig och rensar bland alla mina bildmappar. Jobbar åtta imorgon så det känns som en bra plan att ta det lilla lugna. Ha en bra kväll!

Sjuk tjej

Vaknade i morse med en väldigt ond hals, så sket i att fixa mig överhuvudtaget och drog till skolan med musik i öronen. Dagen passerade rätt okej ändå. Är äntligen snart klar med vår flashuppgift. Sitter och fixar med det sista nu.
 
Blir att försöka kurrera mig denna kväll och göra bort sådant som jag skjutit på länge.

Autumn

Det är liksom så himla mycket just nu. Vill göra så mycket. Senaste veckan har att träna, plugga, försöka anpassa sig till skolrutiner och jobba varit i fokus. Då blir problemet tid när jag dessutom vill träffa vänner, sova och prestera 100% i skolan. Så bloggen hamnar på sidan och att jag har lite inspirationsbrist hjälper ju inte riktigt.
 
Nu håller jag dock på att bli förkyld, så mer tid till blogg och foto kommer det nog bli när möjligheten att träna blir mindre. Hoppas däremot att jag slipper bli sjuk. Vi hörs på ett tag!

IGÅR

@hannamarklund
 
Myste med Ida och Linda. Färgade mitt hår, käkade god både middag och efterrätt. Och såg skräckis. Alltså, Hanna Marklund såg skräckis. Det händer inte varje dag kan jag meddela. Men den va rätt bra och jag blev inte allt för rädd ändå! haha
 
I morse var jag och jobbade på simskolan och ikväll ska jag ut med 93-gänget och imorgon är det jobb igen.