Bra dag

Foto: klarahe
 
Har återgått till rutinerna med att längta efter helgerna! Även om denna dag var riktigt bra, fick äntligen träffa frida och haft en middagsdejt med syster på matfesten. På en timme ska jag iväg på bodypump med Emma, en bra dag alltså!

Simmat en timme, wiiee

På bild; Maja. Foto: Jag
 
Har simmat en timme ikväll, känns bra. Hade lite ont i fötter och knän, men det var det värt! Nu ska jag sätta igång en film, riktigt mysa ner mig och sedan njuta av en lång sovmorgon imorgon! Puss och hej!

Hej

hej imorgon ska jag färga håret rosa
 
 
Update: Blev lite bloggrapead av Ida. Vi exprimenterade litegrann i eftermiddag och gjorde mina toppar rosa, det försvinner dock när man duschar. Vad Ida menade med inlägget tidigare var att hon tyckte jag skulle färga det på riktigt. Hur det blir med det får vi då se. Känns ändå bra att ha sådär, lite variation. Men vi får se. Nu ska jag iväg på simskolemöte. Vi hörs!
 

Saknar dig

Saknar dig fina du. Ta bussen till skelleftå. Typ, nu!
 
Har bara hängt hemma ikväll, sett gossip girl, varit social med folk över internet och bara chillat. Nödvändigt ibland.
 
 

#äntligen

Äntligen ny telefon. Vit. Iphone 4S. #Nöjd #tjej! Följ mig på instagram @hannamarklund
 

26 augusti

Lite bilder från helgen. Jag käkade mer bröd på ett dygn än vad jag gjort under hela månaden, käkade jordgubbar  tills tungan sved,  vi bastade, satt i flera timmar och bara snackade om allt och inget, var hund- och kattvakt och hade det riktigt bra!
 
Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av gossipgirl och sedan sova. Så godnatt!

Söt

I fredags fick jag äntligen besöka Ida hemma i skogen, i storträsk. Och framför allt träffa deras, inte längre så lilla, kattunge. Kurt. Hur fin som helst ju! Hade det väldigt trevligt där med Ida och Linda. Kom hem igårkväll och hittills idag har jag haft lite framtiden- ångest och suttit och googlat på olika högskolor haha.
 
Bilder har jag massor av som jag egentligen borde redigera och visa, men är inne i en period då det inte direkt känns så taggande att lägga ner massa timmar på det. Fota - känns dock fortfarande roligt, så på några timmar ska jag och ännu en gång fotografera fotboll!

.

Fina Rocky.
 
Har äntligen jobbat klart för i sommar! blev ungefär 180 timmar till slut. Nästa helg börjar dock simskolan om så, så länge får jag inte vara särskilt ledig men. Skoldagen var väl sådär, hade bara matte och fysik. 

Överlevde

På bild: Maja. Foto: Jag. Och nu går jag på samma skola syster igen. Skumt det där. 
 
Överlevde första skoldagen. Kändes rätt tungt men, det ska nog gå det där också. Om jag överlever morgondagen blir däremot lite intressant att se. Dum som man är så ska man jobba före skolan. Börjar vid klockan 6. Samma sak på torsdag. Ska alltså sova nu. Godnatt!

Imorgon är det sista första skoldagen någonsin efter ett riktigt sommarlov


Surströmming

Dunderbra måltid! Bröd med västerbottensost fyllning med svamp till förrätt. Surströmming för andra gången i år och som avslutning blev det blåbärspaj och hallon till det. Mums!
 
Har plockat vinbär hela eftermiddagen, fanns hur mycket som helst! Nu ska jag iväg på fotboll och heja på mitt lag och fotografera. Ha det bra!

3 sommarlovsdagar kvar

Hela denna vecka, varje dag har jag hängt med jojjo. Solat, badat, festat, umgåtts med folk och bara haft det allmänt bra! Har njutit till fullo av sista sommarlovsveckan och då har som ni sett att blogga inte varit prioriterat på något vis. 

Dansa fastän

På bild: Eve. Foto: Jag
 
Passar på och njuter av varje sekund som är kvar av det här sommarlovet.Dagarna fylls av aktiviteter - hinner dock knappt sova. Och nu när jag borde sova så kan jag inte. 
 
Jobbade 5,6timmar idag, drog direkt till falkan med Eve och Jojjo. Hem, äta, tjäna pengar hemma, mys hos Emma. Kom precis hem igen. Gårdagen var lika fullspäckad och morgondagen blir nog likadan. Huvudet hänger inte riktigt med och i slutändan kommer väl allt på en gång. Har skolångest mer än någonsin. Vill inte att skolan ska börja om. 

.

 

All the words I don't say

Ännu en underbar helg. Åtminstone 5 arbetsdagar kvar. 4 denna vecka och måndag nästa vecka. Upp före tuppen imorgon då. Ska sova, godnatt snyggingar!

Sommarlovets näst sista helg

På bild: Jojjo. Foto: Jag.
 
Ikväll har jag och jojjo fotograferat och hängt med en godispåse vid älven. Ett bra sätt att spendera en lördagkväll - helt klart!

Chilla och Rocky

Har varit fullt upp senaste dagarna. Bilderna på dessa fina hundar, Chilla 2,5 år och Rocky 16 veckor är från i torsdagskväll då vi hade långväga besök från helsingsborg. I fredags var jag i umeå med Maja och på kvällen hamnade jag och linnea på ett väldigt mörkt skatan. Allt detta har varit väldigt trevligt.
 
Denna varma och molnrikta lördag är dock oplanerat och det är jätteskönt. Har tagit en ordentlig sovmorgon och även tränat så gott det gick, med onda fötter. 

Fina Evelina

På bild: Evelina. Foto: Jag. Helt klart favoriten från idag. Fina du.

Dagarna rullar på

Foto: Klara Hedström Redigering och på bild: Jag.
 
Dagarna rullar på, och just nu är det 12 dagar till skolan börjar om. Idag har jag dessutom jobbat klart vecka nummer 5. Det är ju sinnes att jag har varit uppe halv 6 eller tidigare, 22 mornar.. Tro mig det känns i kroppen, och kombinerat med en lätt förkylning och muskelinflamation så är det lite tungt ibland. Men som sagt, dagarna rullar på ändå. Och jag har det ändå rätt bra.
 
Hann träffa både Emma och Evelina igår efter att jag jjobbat klart. Och snart är förhoppningsvis Evelina påväg hit, då vi planerat att fotografera. Även ikväll är det full rulle - Vi får gäster och jag ska agera chafför. Blev en rätt lång lägesuppdatering det här, later!

Matbilder från turkiet

Medans jag sitter i ett random-skypesamtal så finns det gott om tid att kolla igenom bilder från turkiet. Deprimerande ja, saknar. Och på 3 av 6 matbilder därifrån så är det såklart pasta carbonara. Mums. 

Sommarkväll

Annas mobilbilder. Har myst med filtar och kortspel vid älven och käkat kulglass på ainas med Anna och Jojjo ikväll. Njuter. Är dessutom ledig imorgon. Väldigt härligt.
 
 

Morön BK - Skellefteå FF 0-1

Kopiera inga bilder! Foto: Jag.

Kung kväll

I eftermiddags så var jag en sväng på derbyt mellan Morön och Skellefteå FF och fotograferade. FF gick vinnande ur striden. Bilder kommer garanterat senare, är rätt nöjd med några av bilderna så tänkte variera alla porträttbilder med lite sport.
 
Kvällen började i ursviken med lite folk och den blev riktigt lyckad. hehe. Godnatt!

Godnatt

Foto: Lovva med min utrustning. På bild och redigering: Jag,
 
Dags att sova efter en bra, ledig dag som till största delen spenderats med anna. På stan under dagen och tv-mys under kvällen. Hittade några kap på stan så det kändes bra, fick även med mig hårinpackning hem och passade på att boka klipptid dessutom. Imorgon väntar ännu mer roligheter. Nu, som sagt, sömn. 

Och vargar, zebror, hundar, apor, ekorrar glöm inte dom, ekorrarna får man inte glömma dom kan bli ledsna då!

 
 
 
En av mina nya favoritbilder på Maja. Gillar känslan. Vad tycker ni?
 
Och angående rubriken, min anonyma kommenterare är tillbaka, och den har du tydligen inte kört kapten röds låt Ju mer dom spottar. Godnatt nu!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar

 
På bild: Lovva Sädbom. Foto: Jag. Fina vän.

Bilderna från en mys-tisdag

Trevligttrevligt!

Helg!

Kjol - Indiska. Tröja - Carlings. Halsband- Bikbok.'
 
Jobbat idag med, 8,1 timme men är ledig imorgon. Sjukt härligt. Har däremot åkt på en förkylning så ska göra allt för att kurera mig. Tänkte fortsätta med redigering / se OS. Inte helt fel det. Ha det bra!
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL BÄSTA IDA

Stort grattis till 19-åringen!

Första augusti

Fotograferade lovva idag, så nu har jag det jag gör. Redigering för fulla muggar!