Ljuvliga motljus

Började jobb 7 idag. Blev heldag på 7,5h och efter det tog jag mig en sväng till vigelandsparken. Underbart fint och motljuset var bara helt perfekt! Då är det bara så härligt att fotografera :D

Imorgon är jag ledig, funderar på att ta med mig en bok och parkera på en bänk i någon park, lät som vädret skulle vara bra.
 

En förvirrad hanna en tisdag, med söndagsångest.

På bild: Pierre Sundström. Foto: Jag. 

Här sitter jag, sjuk en tisdag med söndagsångest. Har en hel del framtidsångest också. Vad vill jag göra med mitt liv. Älskar att fotografera och det vore sjukt coolt om jag fick göra det for a living. Att lära ut, kanske jag vill göra. Plugga civilinjengör, vill jag nog göra. Jag vill påverka, hjälpa och lära känna människor. Jag vill så mycket samtidigt som jag inte vet vad jag vill göra mest, vad jag inte kommer lessna på. Jag lessnar på det mesta och det hatar jag med migsjälv, jag vill att det ska hända nya saker hela tiden, samtidigt som jag vill ha en fast punkt. Jag är förvirrad.

Har ni någon smart åsikt finns kommentar fältet här nedan.
 

Fotograferade Pierre i fredags


Bra dag

Har haft en helt ledig dag och en väldigt trevlig dag. Har fotograferar Pierre, varit på Ikea och hängt med folk. Härligt att höra lite norrländska sådär ;)

I helgen jobbar jag några timmar både lördag och söndag, men har annat roligt inplanerat också så ser fram emot det!


Oslo by night

Jag har fått ett till jobb!! Börjar imorgon att jobba på Coop Mega. Känns himla bra, håll tummarna för mig! :)


Vänta vad hände här

Vänta va, folk läser min blogg. What. Ojdå. Kanske beror på att jag nästan tom uppdaterar. Om 2gg på en dryg vecka räknas ;)

Livet går i vågor, klart det är ovant med allt nytt. Men jag trivs, det gör jag faktiskt. Har simskolejobbet som är kul. Håller tummarna på att det löser sig imorgon (?!) med mer jobb och att fotografera i denna fina stad är underbart. Så sjukt motiverande!


Finaste Elin

Bilden är tagen i våras, i maj.


OSLO

Fint är det. När tom jag tkr det är kul att fotografera landskap.


Jag lever

Tjo! Jag lever, livet i Oslo är just nu en blandning mellan roligt simskolejobb och lite jobbigt jobbsökande men det rullar på ☺

Fick några extra timmar imorgon och det tackar jag ju såklart inte nej till.


Imorgon bär det av

Oj. Imorgon flyttar jag hemifrån. Svårt att fatta men så sjukt taggad. Nya äventyr och nya erfarenheter står på schemat helt enkelt. Börjar jobba imorgon också. Ska bli så sjukt kul!

Jobbigast var att säga hejdå till Maja och att veta att vi inte ses förrän till jul.. Tur det finns internet å Skype ☺


Söta Vera

.