GLAD MIDSOMMAR!

 

Evelina Hult

På bild: Evelina. Foto: Jag. 

Fotograferade studentbilder på fina evelina i söndags och här ovan är en del av slutresultatet!

Annars så fortsätter jag jobba, andra dagen avklarad. Ikväll blir det träning och seriemys. Är lite sliten efter en hel dag av gräsklippning idag faktiskt.
 

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

 
På bild: Elin. Foto: Jag.
 
Imorgon har jag en bokad fotografering och det ska bli så kul! Tror och hoppas på bra väder. Håll tummarna!
 
Annars så har jag idag hängt med Jojjo vid bryggan och bara solat och myst. Käkat middag hos mamma och umgåtts med Moa ikväll. Nyss såg jag dessutom sista avsnittet på 90210, bästa slutet. Love it! Nu - SÖMN. Godnatt!

Underbara familj och släkt

Det är inte alltid lätt, men löser sig oftast ändå på något vis. Och ni finns alltid där. Hjärta.

Fina TE3D

Det här är så skumt och så sjukt. Jag kommer inte träffa min klass varje dag längre. Allt kommer ändras. Jag tycker det är bra, det känns efterlängtat.
Men fina TE3D, jag kommer sakna er! Jag har haft de 3 bästa åren någonsin, samtidigt som de på vissa sätt även varit de tyngsta. Vi har varit splittrade men har hur som helst många fina och bra minnen som jag tar med mig ändå. Jag har skaffat mig vänner för livet, det är jag säker på. Det är däremot inte sista gången vi ses, jag säger på återseende och menar det. Vi ses!

Detaljer

På bild: Jag. Foto: Angelica Elenius  Kolla in hennes facebooksida HÄR

Balen 2013

En bild från balen. Duktiga Angelica Elenius som fotograferat. Är jättenöjd med bilderna och har några till att visa sen.

I måndags gick jag ju alltså balen, med Thomas. Och det var riktigt bra faktiskt. Fick hår och smink fixade på frisörerna och blev fotad i bonnstan. Gick på röda mattan och hade det trevligt även där inne och maten var faktisk okej. Klart lyckad och trevlig kväll. Någonting att minnas!

FÖR IMORGON TAR JAG STUDENTEN

Sjukaste någonsin. Ska njuta till tusen!

4 juni

Här har ni en bild som jag verkligen tycker om. Fina, underbara Elin som jag inte vet vad jag skulle göra utan.

Studentfix hit och studentfix dit, idag ska vi pynta skrindan och tagga inför morgondagen. Hoppas på att få någon bild från balen så jag kan visa sen. Puss å hej. Och förresten - mitt hår är KAOS, tog ut balfrisyren. Oj oj säger jag bara.

Studentbalen

Idag har det varit en del fixande till balen och ikväll har det varit bal. Hade en riktigt bra och lyckad kväll. Känns kung. Gick med min klasskompis och fina vän Thomas.

Godnatt hälsar en glad å nöjd tjej!


På waynes i Umeå 27/5

Ville jag bara passa på att visa några vardagsbilder.

Studentvecka

På bild: Fina Elin. Sommarkänsla.

Har haft en riktigtriktigt bra vecka. En måndag i umeå, tisdag till torsdag i Stockholm och fest på hemmaplan fredag och lördag. Utöver det har jag varit på intervju om ett stipendie, fått hjärnskakning, fixat det sista till balen och haft det riktigt jävla bra. 
 
Nu ska jag snart iväg för häng med klassen. Brännboll och kubb! Ha det bra :)