Kom ihåg mig

 
Hejsan svejsan vilket vackert väder vi har i dag.....
Hur som haver så taggar vi stadsfesten dag tre wooop wooop. Kommer bli awesome!!!
Jag hoppas ni också kommer att få en kung kväll!! 
///Frida.

Hoppa, hoppa - det är ju sommar

Testade mig på att göra en GIF- och det fungerade ju. Kvallan blir ju tyvärr inge vidare men så är det. Foto: Klara (www.klarahe.blogg.se) Redigering och på bild: Jag.
 
Har varit en sväng på stadsfesten och käkat lunch, hade tänkt fara och simma men magen kaosar så jag vilar upp mig inför ikväll istället.

Stadsfesten dag 1 - Torsdagen

 
Några halvdana bilder på hur jag såg ut igårkväll på stadsfesten. Linne - Bikbok. Jeansjacka - Lindex. Halsband - Thomas Sabo. Och svarta dr denimjeans. Det var fruktansvärt kallt! Såg John de Sohn och Amaranthe. Det var tyvärr inte särskilt mycket folk, men trevligt ändå.
 
Ikväll hoppas vi på värmare väder och mer folk, framför allt en lägre medelålder på folket!;)

Tagga stadsfesten

 
Foto och redigering: Jag. På bild: Klara
 
Tagga stadsfesten nudå! Vet inte direkt många som ska dit ikväll, men jag har ju Frida. Ha en trevlig kväll!

Sommarkänsla

 
Foto: Klara Redigering och på bild: Jag.
 
Gillar verkligen de här bilderna! Gillar dessutom min klänning, från Carlings. Vad jag däremot inte tycker om är att trots att bilderna är sommarkänsla, så var det inte det under fotograferingen. På tok för kallt! peace

Balen 2012 - Emma och Anton

 
Såhär lite i efterhand så får ni se ytterliggare bilder från balen på ännu ett fint balpar! Emma och Anton. 

Fotograferat på en äng

BTS- bilder. och vad gör det på sista bilden, joo det spöregnar! Som tur var så hann vi i princip fotografera klart innan regnet kom iallafall. Tror jag fick några guldkorn, så det får ni nog se inom en snar framtid! 

20:33

 
Denna bild är från förra sommaren. Imorgon ska det fotas nya "ängbilder", med Klara denna gång. Kommer bli super, bara vi slipper spöregn.
 
Dagen: 
- En och en halv timme på gymmet. 
- Cyklat, cyklat och cyklat. Till och från gymmet, till och från jobbet, till och från gunsen. Sammanlagt säkert runt tre mil (!) 
- Promenerat en liten sväng med hunden och en liten sväng utan hunden.
- Ätit årets första mjukglass och årets första bergsbyglass på samma gång.
- Jobbat 2,5 timmar, inskolning på de jag ska jobba med resten av sommaren. Känns bra.
- De senaste 2 timmarna har jag slappat i soffan och sett film. Ska helt klart fortsätta med det nu. Ha det!

-

Den här dagen är väl inte den mest intressanta att berätta om. Varit på gymmet, varit en sväng på stan och träffat frida och sparkat lite boll på baksidan. Däremot så slutade det med att jag var med i reklamfilm för gymmet. Inte varje dag det händer. Vi får väl se om jag syns någonstans i framtiden då.
 
Känns inte så inspirerande att blogga för tillfället tyvärr. Har inga nya bilder att visa och skulle behöva en ny design också men det känns jobbigt att fixa med. Men något inlägg då och då ska det nog kunna bli ändå.
 

Vill du bli fotograferad?

 
Börjar vara ett tag sedan jag hade en riktig fotografering, så därför tänkte jag höra om det är någon som är intresserad av att bli fotograferad? Bara att höra av sig i såna fall!

Då har jag iallafall försökt

Arkivbild från förra sommaren
 
Började dagen klockan halv åtta, efter några timmars för lite sömn. For och jobbade på simskolan i 3 timmar, gick utan problem och sedan jag kom hem därifrån så har jag bara legat och solat i det fina vädret. Ska fortsätta med det. Dunka stadsfestspellistan och sola. Puss

Nattlig tidsfördrivsredigering då man ska sova men är på tok för pigg och på tok för fnittrig. Och ska jobba klockan nio imorgon och egentligen verkligen måste sova.

 
Lång rubrik, men det är läget för tillfället. 

Fotbollssnack

 Spelade min första hela div 3 matchen idag. Inte en chans att jag trodde att jag skulle varken få spela 90 minuter, eller orka 90 minuter. Men det gjorde jag. Spelade bra skulle jag inte säga att jag gjorde. Men i allmänhet så var vi inte särskilt bra. Förlorar man med 12-0 då är man ju inte bra. Men nu tar vi uppehåll och satsar på höstsäsongen. Jag tänker verkligen försöka springa och träna bra, men vi får väl se hur det går. Vill någon spela lite fotboll någon dag så är jag lätt på. hehe.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, är rätt slut faktiskt. Jobbar relativt tidigt imorgon också. Tre timmar på simskolan.
 

24 juni

 
När jag fotograferar folk så tar jag ofta bilder när de inte är medvetna om det, oftast blir det konstigt med blinkningar och folk som pratar, men ibland lyckas jag hitta ögonblick som blir bra på bild. Denna bild är ett sådan exempel. Tycker om denna bild. Särskilt i svartvitt.
 
Klicka på bilden för att se fler bilder från den gången jag fotade med anna i bonnstan

Livet är bra

 
På bild: Maja. Foto: Jag.
 
Har myst med anna och jojjo ikväll, gungat i en stor gunga inrullade i filtar, tittat upp i himmeln och talat om livet. Och käkat cheesecake. Livet är bra.
 
Imorgon så taggar vi match mot morön på skogsvallen klockan fyra. Sista för vårsäsongen.

Bilderna från midsommar

Umgicks med Ida, Linnea, Frida, Johanna och Anna och lite annat folk. Hade en trevligt kväll, även om vi var lite sysslolösa och frusna där ett tag. Kom inte i säng förrän vid fyratiden. Hade velat visa fler bilder, fick underbart härliga bilder på ida och linnea när de skrattade men tror inte Ida skulle uppskatta det. Får säkert skäll för dessa också. Väldigt synd då hon är så fin! 

MIDSOMMAR

Såhär såg jag ut förra midsommaraftonen. Har inte ens bestämt mig än om vad jag ska ha för kläder ikväll..
 
Började dagen klockan halv nio, och av den anledningen att jag och maja skulle ut och springa. Ett varv runt elljusspåret och ett rätt stort antal intervaller i solbacken. Känns riktigt bra efteråt. Helt klart ett bra sätt att börja dagen på. 
 
Ikväll så ska jag hänga med vänner och bara umgås. Blir nog skitbra! Vad gör ni ikväll?

Just det, jag hade en blogg också.

Nej, det minns jag men jag har däremot inte haft lusten att blogga något. Om någon hann se det något oseriösa inlägget för några timmar sedan så kan jag meddela att det var mina vänner som försökte sig på en bloggrape.
 
Igår får jag till ålidhem, umeå för att spela mot gimonäs. I halvlek upptäckte vi att det varit ett antal stölder i omklädningsrummet. Min telefon blev stulen och 60 kronor i kontanter blev jag även av med. Men att de tog telefonen gör mig så jävla arg. Vad ska det med en telefon som hade ett nyvärde på 1200kr. De får ju inte ut något i pengar då den knappt fungerar. För mig hade den ju däremot ett stort värde med tanke på alla sms, anteckningar, bilder varav många från turkiet och dessutom filmer där i från. Det svider som fan. Men nu kan jag dessvärre inte göra något åt det. Telefonen kommer inte tillbaka.¨¨
 
Har iallafall fixat mig ett nytt SIM-kort. Fick behålla samma nummer så det var tur, men alla mina kontakter var ju borta. Så, snälla ni skicka ett sms till mig med ert namn i! Peace

Minigolf i spöregn

Har spenderat dagen med min syster. En promenad till stan, häng på stan och efter det fastnade vi på minigolfen. Drickandes kaffe (!!!) Japp. Och minigolf-spelade blev det såklart i spöregnet! Vann över syrran iallafall och det är ju det som betyder något;)

Svartvita bilder från Sörmjöle


Plats: Sörmjöle, Umeå. På bild: Elin.

Bilder från i fredags då vädret var underbart, och jag hängde hemma hos Elin i Sörmjöle. Riktigt fint är det i hennes omgivningar! Eller vad säger ni?

Ikväll så har jag haft lite catchup och fotbollslirr med Agnes och Felicia. Trevligt trevligt.

Clemens - Umeå Södra del 2



Andra delen av bilderna från matchen igår. Vinst 9-0 som sagt!

Clemens - Umeå Södra


Wooohooo, vinst mot Umeå Södra idag. 9-0. Det bara rullade in mål. Riktigt roligt att se och riktigt roligt att fota. Kommer ett inlägg med bilder till senare. Bra spelat tjejer!

17 juni

På bild: Maja. Foto: jag.

Mår betydligt bättre idag, som tur är. Nu > promenad. I eftermiddag > Se och fotografera fotboll.
 

För vi har tagit studenten HV3, florist


Mina fina floristvänner har tagit studenten. Wihooooooo. Jag fotograferade dem på studentdagen och nu sitter jag och redigerar de bilderna.Trevligt värre,

If you want me, then fight for me



Spenderar kvällen all alone hemma med en film och lite godis. Är redan fruktansvärt less på att vara sjuk. Febern gör huvudet helt tungt och kroppen är rätt orkeslös. Tur att jag har feber så sällan.Nej nu ska jag gå tillbaka till att titta på dendär filmen.

Äntligen en dator


foto: Jag. På bild: Syster. Innan hennes skolavslutning. Japp, nu har hon gått ut nian,

Vet ni vad, nu har jag äntligen köpt en dator! En vit, bärbar toshiba. Älskar den redan. Nu kommer uppdateringen vara mer existerade.

Bilderna från skolavslutningen - en vecka senare


Såhär såg det ut på skolavlutningen. De är rätt fina, de i min klass. Anna på första bilden är också fin, även om hon inte går i min klass.

Har ingen aning om hur redigeringen på bilderna blev. Majas dator som jag sitter vid nu, ljuger skärmen på.Så inte helt lätt att redigera. Ska införskaffa mig en egen dator på lördag - lutar åt en bärbar ändå. Imorgon far jag till Umeå och det kunde verkligen inte kännas bättre.Precis vad jag behöver och saknar Elin mycket dessutom. Ha det så bra. Hörs när vi hörs. Puss

Datastrul

För tillfället är jag alltså utan dator med fungerande photoshop vilket betyder inga bilder - ingen bloggning. Ska ta och köpa mig en dator med photoshop. men ska göra det efter helgen. Nu ska jag bara njuta av livet. Fotografera för fulla muggar imorgon då mina vänner tar studenten (!!!) och jag själv får sommarlov. Så alla dessa bilder kommer då i efterhand, men vad gör det. Ha det sjukt bra nu allihopa så hörs vi om några dagar eller så. Puss!

Balen 2012 - Frida och Johan


Ordet fint har jag säkert överanvänt ordentligt den veckan. Men alla var så himla fina. Och frida på balen i tisdags, det är typ definationen av fint. Åh vad du är vacker vännen.

Idag ska jag fortsätta med redigeringen. Måste bli nästan klart iallafall. Lämnar in datorn senare idag. Det suger. Men vad göra. Får se hur jag löser det i fortsättningen.

Balen 2012 - Röda mattan del 2


Foto: Jag

Kopiera inga bilder, lämna istället er mailadress så skickar jag! :) Vad tycker ni?

Balen 2012 - Röda mattan del 1


Foto: Jag.

Kopiera inga bilder, lämna istället er mailadress så skickar jag! :) Visst var alla fina??

New shoes


Mina nya skor, som jag troligen kommer använda flitigt i sommar! Från skopunkten 349 kr.

Balen 2012 - Angelica och Andreas


Ännu ett fint balpar!

Kopiera inga av mina bilder! Vill ni ha bilderna så skriv eran mailadress till mig så skickar jag dom :)

BALEN 2012


detaljbilder på amanda som var hur fin som helst. Alla var hur fina som helst.

Har fotograferat 900 bilder i eftermiddag. Har varit fullt upp men samtidigt riktigt roligt. Hade dock varit ännu roligare om vädret varit bättre. Är iallafall nöjd och nu har jag massamassor av redigering att göra.

Balfotograferingar hela eftermiddagen imorgon


Imorgon så gäller det! Balfotograferingar hela eftermiddagen på samma ställe som jag fotat anna på bilden över. Taggad till tusen, ska bli jätteroligt. Lite sådär lagom nervös men det kommer nog gå bra, så länge vi slipper regnet iallafall.

Börjar 11 imorgon och har en lektion och innan jag är hemma en längre stund igen efter det blir troligen efter fotbollsträningen strax efter nio. Ni kan gissa hur uppdateringen blir då. Men spela roll. Senare under veckan får ni se hur snygga alla balpar var.

Tredje juni


på bild: Anna. Foto: Jag.

Har gjort bort lite saker under dagen, städat, städat och rensat och lite plugg på det. Dessutom har jag suttit på bänken under förlustmatchen mot morön city. Kallt. Mer än så eller intressantare saker än så har jag inte gjort. Nu ska jag göra ett försök att få tillbaka värmen i kroppen.

Spontanutgång


På bild: Anna. Foto: Jag
Kvällen såg ut som den skulle bli lugn med kladdkakemys framför en film, men istället så ändrade vi oss och det blev spontanutgång. Jag, Anna och Jojjo. Jojjo fyllde ju arton igår (GRATTIS!) Blev iallafall mollys och riktigt roligt. Nyktert för min del men det gjorde ingenting alls.

If you want me in you life, put me there. I shouldn't have to fight for a spot.


på bild: Maja. Foto: Jag. Canon 7d + 50mm f1.8.

Nej nu ska jag he mig ut på en promenad i regnet. Är så fruktansvärt uttråkad.

Light


I know I'm waiting for something that isn't going to happened


På bild: Syster. Foto: Jag.

Fjärde gången inom en månad som jag fotograferat maja, men tror nästan det här blev bästa gången, iallafall på closeup bilder. Hoppas ni inte lessnar på bilder på henne. Nu ska jag ta och sova några timmar. Njuter till tusen av att ha en oplanerad helg. Puss och godnatt!

Pluspoäng på livet


+ Har nu haft ledaruppdraget på pedagogiska, var riktigt trevligt och roligt även om det va kaos där ett tag.
+Teknikredovisningen är bortgjord!
+ Fick MVG i kemi
+Sol
+Helg, behöver jag säga mer?

-Hostar fortfarande
- Kallt, vars är värmen?

Ikväll ska jag ut och göra ett seriöst försök på att fotografera natur med syster. Återkommer med hur det gick med det.

RSS 2.0