Nästa stopp- Uppsala

Har lämnat Skellefteå igen. Känns både bra och lite tråkigt. Nu är siktet inställt på att spendera 5 dagar med Anna i Uppsala, och bland annat fira Valborg. Verkligen taggad på det. Sedan blir det Stockholm en sväng och träffa Ida för att sedan åka tillbaka till Oslo igen. Känns helt rätt för tillfället! :)

Dagarna rullar på

Jag sover. Ser på vänner. Söker jobb. Läser böcker. Snap:ar. Målar naglarna. Gå korta promenader. Skriver. Strechar. Streckar ännu mer. Träffar människor. Sover lite till och så rullar det på. Jag gör inte mycket men är ändå konstant trött. Letar balansen för hur mycket jag klarar. Men livet är bra i alla fall, sol och lite värme gör mycket. :)

Älskade syster

Ikväll ser jag lets dance med pappa i soffan bredvid, Chilla på golvet och popcornskålen framför mig. Som det ska vara alltså. Har denna vecka börjat träna lite försiktigt med även varit extra trött så då blir det att ta det lite extra lugnt tills energin kommer tillbaka. Att hitta och hålla balansen är inte helt enkelt. Hoppas ni har det bra!
 

Without pain, how could we know joy?

Imorse vaknade jag med sådär jätteont i kroppen igen. De var några veckor sedan nu. Vilket inte gjorde mig särskilt glad. Drog sedan stressande till vårdcentralen för att träffa en sjukgymnast. Vilket gjorde att jag har ändå mer ont nu, men det hade jag räknat ut iof. Fick några till övningar som jag ska göra. Däremot så hann vi inte igenom hela min kropp även om jag var där i 1,5h. Betalade p-biljett för 1h. Så då har jag givetvis fått p-böter. Ibland älskar man bara livet.

Tänkte typ, sova till imorgon. Vakna imorgon och ha typ världens bästa dag. Låter bra va? 

Positivt

Sedan sist har jag väl nästan haft det oförsämt bra. Med några dippar på vägen, men det är så det är. Och borde vara ändå. Då uppskattar man de bra på ett betydligt bättre sätt.

Har spenderat 2 dygn i Umeå med Elina och Gustav med co. Astrevligt. Festade med civilingenjörstudenter och drack fin med en av mina fina vänner. Fin lägenhet har hon fått sig också, det tänker jag besöka igen.

Mellanlandade i så tysta och sköna skellefteå, görades ingenting i 3 dagar innan jag flög till oslo i 5.

Oslo. Har funderat så mycket fram och tillbaka om jag borde flytta hem eller bo kvar, ta det lugn och lära av misstag. Det här helgen gjorde allt för att övertyga mig att stanna. Sitta på golvet i köket med roomies och snacka om livet på engelska. Hänga i simhallen med jobbarkompisar. Åka longboard helt själv i ett soligt oslo med utsikt över halva hamnen och halva havet. Crasyparty som slutade med att vi gick hemåt halv åtta på morgonen. Bakishäng på en mexicanskresturang med alldeles för dyr mat. Jag tror ni fattar vars jag ska komma. Jag ska tillbaka. Jag ska uppleva sommaren i denna fina stad med alla fina människor. Leva livet helt enkelt. 

Kom hem igår kväll. Glad och nöjd. Om 12 dagar åker jag söderut igen. Stannar i stockholm/Uppsala ca 5-6 dagar och sen är jag tillbaka i Oslo. Livet är så bra just nu. Nu ska jag sova. Träning och tandläkare är de enda som står på schemat för morgondagen. Alldeles lagom med andra ord. 

Smile



Typ såhär glad för att jag är påväg till Umeå och ska äntligen träffa Elin och Linnea. Elin har fixat egen lägenhet så ska bli så bara att mysa där och ta igen allt vi missat! 

Var hos sjukgymnasten idag och fick veta att det var en del fel med mig, extremt korta muskler på vissa ställen. Kan vara de som orsakar mina smärtor i händer och fötter. Fick lite övningar och nu håller jag alla tummar på att de bli bättre. Känns positiv i vart fall!