Lyx är för mig att ha nog med energi att springa upp för trapporna


Mina axlar kraschade idag. Skyller på förkylningen och hoppas det går över i samma veva som det. Slog mig ner i soffan när jag kom hem från jobb, och blev kvar här. Men vet ni vad, det var nog exakt det jag behövde. Blir nog även en tidig kväll. För frisk ska jag bli! Helst igår
 

Always find a reason to smile

Kaosvecka förra veckan. Jobb alla dagar, sammanlagt över 50 timmar. Siminstruktör, badvakt och lärarvikar.
Den här veckan är lugnare. Jobbar kvart i 10 till 20 över 2 varje dag mån-fredag. Att ha lediga kvällar hör inte till vanligheterna för min del.

Förra veckan blev det också 4 gympass -, axlar/mage, ben, rygg/triceps och axlar/biceps. Och ett simpass. Men ni kan ju göra en lätt gissning på vem som är sjuk för tillfället. Halsont stoppar mig från träning idag.. Hann med ett simpass igår iaf och det va underbart kul.

Håll tummarna för att jag blir frisk så kör jag på uppdatering någon gång senare. 9 av 12 dagars jobb i rad är avklarade. Tur jag gillar att jobba :)

Goda nyheter



Om 11 dagar flyttar Emma till mig i Oslo. Längtar!!

Om 18 dagar kommer Maja på besök hit.

Om 28 dagar fyller jag äntligen 20 år.

Och på påsklovet åker jag hem en sväng.

Så mycket att se fram emot. Stor tumme upp på det! 

Det här med vatten



Över 7 timmar i vattnet idag. Jag lever i vattnet jag. Jobbjobbjobb och ett simpass i en 12,5m bassäng. 112 längder, 1400m. Det som är så nice är att jag faktiskt börjar känna att det går bättre och bättre och jag blir starkare. Gillar verkligen vatten, vilket är tur med tanke på att jag spenderar så mycket tid där. 

Tre heldagar med jobb hittills den här veckan, vilket känns bra. Imorgon fortsätter det i samma anda. Träna med Karoline ska jag göra imorgon også. Jag trivs.

Glad

'
Hei dere! Tänkte bara inflika här med hur glad jag är att jag har alla underbara människor runt omkring mig. Jag bor med ett gäng sköna människor som tiden bara springer iväg med. En ensam söndagkväll blev filmmys och det är sjukt härligt. Dessutom så jobbar jag med de roligaste norska folket ( och svenska julia såklart ;)) på svommeklubben, alla fina instruktörer och badevakter. Att gå från jobbet utan ett leende på läpparna är sällsynt. 

Sist men inte minst. Fina familj och släkt (och alla vänner givetvis) hemma i Skellefteå. Långt hem men glad att telefon och skype finns.

Ska verkligen skratta mig lycklig att jag har alla fina i mitt liv. Hjärta! pusspuss
 

I sit here waiting for someone that is going to change it all




Awesome frukost! Ben/rumpa idag, badevakt och några timmar i vattnet med kurs. Bra dag! 

Imorgon får vi se om de blir jobb eller ledighet. Träning blir det i varje fall! 

Förra träningsveckan

Förra veckan kom jag verkligen igång på riktigt med träning, snäppet för mycket faktiskt. Så här såg det ut: ( skriver det här mest för min egen skull)

Måndag - rygg och triceps. Kände äntligen att jag blivit starkare, framför allt i triceps.
Tisdag - Axelrehab och mage med Karoline.
Onsdag - Simning i en 12,5m lång bassäng i 40 min.
Torsdag - Totalmosade ben och rumpa med Karoline. Vi var båda två så sjukt stumma i benen och träningsvärken var påtaglig efteråt.
Fredag - Axlar och bröst.
Lördag - Hade lite simlektion med Eskil och simmade 1000m i 50m bassängen.
Söndag - Gympass på kanotklubben med Julia och Marius. Ben, axlar och mage. Lite av allt.

Hade dock lite ont i ryggen efter söndagen. Vilade därför i måndags och blev lite rehab med gummiband imorgon.

Något att ta med i beräkningen är också att jag jobbar mycket nere i vattnet. Vilket blir rätt slitsamt till och från. Onsdagar är värst, men också roliga! Skolesvom, AKS och vanlig kurs. Sammanlagt 6,5h i vatten.

Mitt mål för februari är framför allt att rehabilitera mig, undvika skador och bygga muskler. Lets go!