Jag saknar er


Syster


På bild: Maja. Foto: jag

Kvällen blev ju inte som planerna. Eller slumra det gjorde jag. Somnade i 45 min, vaknade och insåg att det inte fanns några möjligheter att jag skulle kunna spela fotboll. Den vart även inställd så för min del var det lite skönt idag. Pluggandet då, nej inte så mycket av den varan. Blev en film istället, en dag. Har inte sett klart den ännu men hittills är den rätt bra.

(Jag hade typ knappt tänkt skriva något i det här inlägget, men det slutade med ganska många ord ) Sovmorgon imorgon och det är såååååå behövligt! Godkväll

Toppendag


Fridas lilla Elsa.

Min dag har varit väldigt härlig! Hur låter nollgradigt och sol och spendera dagen i backen med brädan och trevligt folk, låter rätt bra va? Det var det.

Nu känner jag att kinderna hettar på de sätt de bara kan göra efter en heldag ute. Och nu ska jag slumra en stund sedan måste jag plugga kemi. Halv nio är det dags för fotboll hur nu det ska gå när mina ben redan är döda men blir nog kul. Hur har eran dag varit?

Imorgon far jag till Bygdsiljum på friluftsdag


Ungefär såhär taggad. Hoppas på bra väder!

"Dumma gubbe och död"


Tänkte att jag kunde visa några till bilder på Hanna.

Har hunnit med att vara i skolan, lämna ut några ytterligare CVn och träna hittills idag. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan hoppas jag på att få köra lite bil.

2500 timmar - 4 375 000 m

Valde att fara och simma. Fick med mig syster också. 1000m, 40 längder blev det. En början iallafall. Inte så långt men. Älskar det verkligen. Sjukt egentligen, men det var ju typ mitt liv i många år. Snacka om att jag hunnit med ett antal timmar i bassängen. Med en snabb överslagsräkning så gissar jag på 2500 timmar, säkert ännu mer. 150 000 minuter. Vid ytterliggare en överslagsräkning så borde det vara runt 4 375 000 m jag simmat i mitt liv. Satan.

Några jag simmat med tidigare tränade när jag var där idag, fick den där konstiga känslan av att jag tittade på mitt eget liv för några år sedan från utsidan. Skummaste känslan. Saknar det. Men samtidigt inte, vet hur mycket problem jag hade med skador och då var det ju såklart inte kul. Men men behövde bara skriva av mig.

Nu ska jag plugga kemi eller se film. Gissar på att det blir filmen. Puss

Sista måndagen innan sportlovet


På bild: Hanna Wihlborg. Foto: Jag

Rätt bra dag ändå, men ha börjat må dåligt igen. Huvudet, nacken. Men bara lite. Måste nog simma ikväll. Kanske blir så.

IDAG FYLLER MIN BÄSTA VÄN 18 ÅR!


Stort grattis fina du!

Nu drar jag mot körskolan för körlektion

'
Foto och redigering: Jag.  Canon 1000d + 50mm f/1.8.

Ha en bra dag!

Dagens


Jeans - Dr denim. Linne - Bikbok. Halsband - Gina.

Helt lätt var det inte att ta bilderna. Min enda fungerande trådutlösare är 50cm lång och det går ju inte. Så körde på de klasiska " självutlösare" och manuell fokusering. Inte helt lätt. Aja, såhär såg jag ut igår kväll och ett tag idag iallafall

Ett fel närmare rätt


Vädret såg inte bara underbart ut utan det var även underbart! Fotade lite i motljus men det gick inte så bra. Men några bilder kanske ni får se ändå.

Just nu nöter jag körkortsfaser och lyssnar på Björnstammens nya skiva "ett fel närmare rätt". Megabra!

Bilderna från igår


Hade en väldigt trevlig kväll igår. Vi spelade olika sällskapsspel, pratade och skrattade. Borde göras om och då borde Frida vara med också!

12:00


gammal bild

Gårdagen var kung! Blev rätt sent men nu har jag vaknat igen, vädret verkar underbart så ska dra mig ut och kanske fota lite självporträtt. Vi hörs senare med gårdagen bilder!

Lördag

Var uppe 7 för jobb på simskolan som resulterade i väldigt lite röst kvar för tillfället. Förkyld + oavbrutet pratade och lite skrikande = inte så bra. Men annars gick det bra. Hänger fortfarande i myskläder, men det och mitt hår måste jag göra något åt snart. För ikväll hänger jag med dessa brudar:


Och några killar och det blir sällskapsspel och annat trevligt. Ha en bra kväll!

Electrolux Home - Cup


Fotbollsbilder från gårdagkvällen. Clemens i blått vann båda matcherna igår, men vet inte hur det gått idag. Anderstorp i vitt förlorade sina matcher. De orangea är Sunnanå 2, de gröna är Morön City och de gula Rönnskär. Jag hejade såklart på Clemens.

Dåligt ljus i bollhallen och med ett iso på 800 blir det lite brusigt och inte hundra bra. Men att jag fotar i Raw räddade helt klart de som kunde räddas. Vad tycks om bilderna?

.


Ikväll hade jag tänkte se åtminstone en fotbollmatch och fotografera litegrann. Efter det får vi se om det blir att se fler eller att dra och till Ida.

Dagen var bra. Hostig men ändå trevligt. Typ.

Tjugotredjefebruari


På bild: Syster. Foto: Jag.

De här bilderna var väldigt svårt att veta hur jag skulle redigera överhuvudtaget, så dessa är i princip oredigerade har var ljusat upp ögonen. Men tycker nästan att det blev bra så ändå.

Om förra inlägget och vilken redigering som var bäst, alla kommentarer om vilken de gillar bäst var alla olika. Smaken är verkligen olika!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, redigerat bilder och sett In time ( som är riktigt bra, rekommenderas! ) Förkylningen vill inte riktigt ge med sig ännu, men snart så.

Vilken redigering passar bäst?


När jag fotograferade Maja förra veckan, så fotade vi inte bara bilder med ojämt och starkt ljus. Utan även några med jämt ljus. Den här bilden är en av de. Tycker hon är jättefin, kan däremot inte bestämma mig vilken redigering som är bäst. Lekte lite med olika kurvor och färgbalanser i photoshop. Vilken gillar ni bäst?

Oj så mycket man får gjort när man inte ser någon TV-serie. Har ju sett ut andra säsongen av OC


Blixtbilder är inte direkt mina favvosar men när ljuset suger och Chilla bara ligger sådär sött i några sekunder, då är det alternativet. För håll med om att hon är fin?

Vädret är inte det roligaste, jag stannar helt enkelt inne ikväll


På bild: Sara. Foto: Jag

Redigerar bilder och pluggar körkortsteori

There's a first time for everything


Vann en tävling på Klaras blogg häromveckan. Vinsten kom med posten idag.

Annars då? Kämpade mig igenom dagen och nu får jag äntligen ta det lugnt. Kvällens planer är att ta det lugnt och bli frisk. Verkar som hela skellefteå är förkylda.

Elsa


Sötast. Foto: Jag

Vad tror ni jag hellre vill göra? Redigera bilderna från i helgen eller plugga engelska


På bild: hanna w. Foto: Jag

Vill hellre redigera bilder såklart

TE


Vi hade bara halvdag idag vilket var helt underbart. Började dagen med matte där vi fick tillbaka ett prov och den var följt av en icke så seriös tekniklektion. Blev en sväng på stan med Anna och Jojjo efter det men nu är jag hemma igen. Gjorde mig en kopp de för att försöka lindra min onda hals. Sjuk igen. Den här gången är det troligen bara en vanlig förkylning som är borta till nästa vecka. Lite störande bara med tanke på att jag precis fått börja träna igen.

22.00 20/2-12


På bild: Hanna W. Foto: Jag. Canon 1000d + 50mm f/1.8

Jag valde helt klart rätt kväll att gå på hockey! 6-0 till AIK wiiho. Hade en trevlig kväll så nu ska jag och min kropp med massa träningsvärk sussa.

Nu > Träna


På bild: Maja. Foto: Jag

Vad tycks? Det har varit dåligt med kommentarer senaste tiden.

En glad bild på Sara


På bild: sara. Foto: Jag.

Att ha fotbollsträning en söndagkväll är ju helt okej, men att den slutar kvart över 10 känns ju sådär. Iallafall jag behöver tid innan jag kan slappna av nog mycket för att somna. Fotbollen var rolig hur som helst och jag var med nästan hela träningen. Imorgon kommer jag däremot ha träningsvärk. Godnatt!

Hemma igen


Fina frida och fina elsa. De har jag spenderat lördageftermiddagen, kvällen och söndagmorgonen med. Hur mysigt som helst. Har tagit fler bilder på Elsa också så ni ska få se hur söt hon är!

Mitt på dagen idag har jag även haft en fotografering. Galet kallt när det blåser som det gör. Men det gick rätt bra ändå. Men nu ska jag krypa ner under täcket få tillbaka värmen och se ett avsnitt av OC. Efter det ska jag ta tag i måsten.

Nu är jag på bussen till Burträsk


Kameran är med i högsta hugg. Ha en bra lördag det tänker jag ha!

Fotade Maja i starkt lampljus för några timmar sedan


På bild: Maja. Foto: Jag.

Det här är min surrealistiska bild


Bakgrunden är burträsk, ramen hänger i våran källare och förutom det så är det Ewe på bilden.

Det går bra nu


På bild: Jojjo. Foto: Jag

Det mesta känns riktigt bra för tillfället så tänkte att jag kunde dela med mig av några plus!

+ Vädret är underbart

+ Har precis kommit hem från gymmet, åh så kul det är.

+ Känns som jag börjar få lite ordning på mitt liv igen nu när jag börjat om att träna. Som jag saknat det.

+ Var hos sjukgymnasten idag, så nu har jag inte ens några låsningar i ryggen.

+ Hann med att träffa Linda och Frida till lunch vilket var väldigt trevlig.

+ Jag har ÄNTLIGEN börjat lämna ut CVn. Känns som en tyngd släppt från mina axlar. Idag lämnade jag på de två ställen jag helst vill jobba på. Ska fortsätta till veckan.

+ Ska vara med jojjo ikväll, hon är saknad!

En torsdag

Hej! Har inget att visa för tillfället men ska både till burträsk och fota i helgen, så efter det då ska bloggen fyllas med bilder. Ha det kung!

15/2-12


Hade tänkt visa min surrealistiska bild, men kom på att den är på skolan, så ska visa den en annan gång. Den här bilden är från ett tillfälle då vi fotade till de surrealistiska bilderna!

Dagen va bra och maten va god. Eller vem skulle tacka nej till texmexbuffé. Däremot så upptäckte jag precis att mina anteckningar till talet imorgon är även de på skolan. Helvete.

53 dagar senare

Det är nu 53 dagar sedan jul och då jag fick mina nya längdskidor, och idag testade jag de för första gången. Riktigt nöjd med de faktiskt, hade dock lite för bra glid alltså rätt bakhalt i uppförsbackarna. Att skate:a gick däremot jättebra, då är det en stor fördel med mycket glid så. Kroppen kändes okej ändå, förutom att efter 200 meter låste sig axeln och tryckte på en nerv, men den knakade som tur var tillbaka sig och då fungerade axeln igen.

Blev bara att åka ungefär 25 minuter men i nuläget satsar jag på att träna ofta och korta pass för att succesivt bygga upp mig igen. Mår så bra just nu.

Fjortonde februari


Lite gamla blombilder. Fick en ros av farmor och farfar idag, men den har jag inte fotograferat även om den va fin.

Har gjort bort några saker idag, teknikredovisningen och matteprovet. Kan andas ut litegrann. Annars så har jag haft onsdag hela dagen och hade tisdag hela dagen igår. Halvirriterande men kan bli lite kul också. Veckan kommer nog kännas lång däremot.

Jag spenderar kvällen med att skriva klart CV:t och annat liknande. Hur spenderar ni alla hjärtans dag?

13/2. En månad till min födelsedag


På bilderna: Mikaela och Hanna W. Foto: Jag

Försöker verkligen anstränga mig med att skriva ett CV men det går så trögt! Har matteprov imorgon också och de känns tyvärr inge vidare bra. Så istället ska jag se ett avsnitt OC, sedan göra ett ytterligare försök med de som måste göras. Puss

Kategori: Text - träning


Bara för min egen skull tänkte jag göra ett försök att skriva mer om träning, eller just nu att kämpa sig tillbaka till en någorlunda form nu när jag varit sjuk alldeles för länge. Vet inte om ni tycker det här är intressant eller bara dötråkigt. Men ni kan ju kanske lämna en kommentar hursom.

Har ju mått allt annat än bra i över 4 månader, men efter ett besök hos en sjukgymnast och lite mer tid så mår jag nu rätt bra faktiskt!

Måndag 6/2 tränade jag för första gången på länge. Följde mamma och simmade. Eller simmade och simmade. 300m, endast 12 längder. För mig som har hållit på med simning är det som att jämföra att springa 500m när man är ute och joggar istället för en mil.

Tisdag 7/2: Lite försiktigt lite magövningar, axel- och rygg övningar. Måste börja med att stabilisera de för att kunna göra annat utan att skada mig senare.

Torsdag 9/2: Skidåkning på gympan. Var livrädd att allt skulle bli igen skit efteråt och är fortfarande förvånad över att det inte blev så. Vi åkte inte långt, eller särskilt fort men var ändå riktigt kul!

Fredag 10/2: Ytterligare stabilitetsträning. Mage, rygg och balans. Lite benövningar med låg belastning.

Och imorse måndag 13/2. Var på gymmet för första gången sedan september. Härligt att vara tillbaka. Blev dock bara ungefär 30 min för att inte överanstränga mig och må dåligt igen. Trappmaskin, de axelövningar jag fått hos sjukgymnasten (fick börja om med de lättaste övningarna igen, men de kommer vara värt det) och mag, rygg och balans.

Bara enormt irriterad på att jag har ont i min häl så jag kan inte ha på mig skor = ingen fotboll igår. Och = svårt att gå. Men det ska nog gå över

Helt plötsligt känns det som igår - även om det är år sedan


Har haft en riktigt bra dag ändå, men simskola, övningskörning, OC, matteplugg och lite annat. Blev tyvärr ingen fotboll, men onsdag kanske! Godkväll

NEW IN


Halsband från Gina. Köpt i finland. 99kr.

Och påtal om shopping, jag och ida hade beställt ett par dr denim-jeans var. Vi fick paketet i fredags, med endast ett par jeans i. Snacka om att vi blev irriterade, särskilt med tanke på att vi betalat för två.. Hoppas dock att de löser sig till veckan

Haparanda 11/2 - 12


Bilderna från gårdagen. Hade som sagt en riktigt bra dag. Bestående av bland annat ett besök i finland, mat på IKEA, lite shopping där också, godishuset som var jobbigt för mig och ida med godislöfte, norsk karoke och annat busigt. En bilresa på sammanlagt många mil och runt sex timmar lång. Men med bra sällskap var deet inte helt fel. Tycker om er. Kan inte annat än se fram emot våren och sommaren med alla de planer vi smidit/smider.

Bara för att jesper gjorde "reklam" för min blogg så kan jag ju kanske visa en gammal bild på han och maja.


I april. Nämen nu ska jag inte vara vaken längre. Godnatt!

Elftefebruaritjugohundratolv - trettioendagartillsarton


Morgonens fina utskickt genom bilfönstret.

Hemma från Haparanda och en riktigt trevlig dag. Har hunnit med att se melo med Maja och Jesper sedan jag kom hem, men mer än så tänker jag inte göra ikväll. Är helt död nu, så bilderna får ni se imorgon och nu ska jag sova.

Upp 7 imorgon, jobb på simskolan kl 8. Hoppas ni haft det lika bra som jag!

Hejdå skellefteå - Hej Haparada. För dagen


I somras

Det här är min fina vän Frida. Hon ska tyvärr inte med till haparanda imorgon:(


Foto: Jag.

Nu ska jag fixa hem andra säsongen av OC och sysselsätta mig med det ikväll. Ha en fin kväll!

Jag är glad och finn ett (flera) fel på bilderna


Gammal bild, men ungefär såhär glad är jag idag. Det är helg och imorgon ska jag på roadtrip med de bästa. Däremot så lockar det väl inte direkt att gå upp före 7 då.

Men största anledningen till att jag är glad är att det var extremt länge sedan jag varit så pigg som denna veckan. Har även "tränat" tre gånger. Känns som världens största steg framåt! ( För er som inte läst min förra blogg eller så, jag har varit sjuk sedan i september och senaste månaderna haft huvudvärksattacker och annat allmänt jobbigt) Nu hoppas jag bara att det fortsätter som senaste dagarna så att jag kanskekanskekanske kan vara med lite på fotbollen på söndag. Håll tummarna.

Mellanmål


Inte illa faktiskt!

Igår var det onsdag, idag är det torsdag och imorgon är det fredag


Några punkter om gårdagen, dagen och morgondagen.

- Fick finemang att "jobba" igår, kändes inte jobbigt alls. Vi var två ledare på en simmare, så blev väl typ att bara sitta och prata den där timmen och säga vad han skulle simma. Lätt värt.

- Igår snabbskrev jag ihop ett svenskatal som totalt sög, som tur var så va svenskalektionen inställd idag. Hade däremot varit bra om vi fått veta det lite tidigare så jag kunnat ta sovmorgon och sovit lite mer istället.

- Åkte skidor idag på idrotten. Jättehärligt! Och jag har inte ont i nacken, axlarna eller huvudet. Gissa vem som är glad. JAG!. Har dock lite ont i halsen. Men nu har vägen tillbaka börjat!

- Jag slog armbågen i skåpet idag. Ida skrattade. Jag skrattade. Jag har en bula/ett blåmärke där nu. 

- Imorgon ska surrealistiska bilden vara färdig och jag är inte klar, och har bilden på skolan.

- Imorgon är det fredag!

Oredigerad / grundredigerad / grundredigerad+färgredigerad


Vilken är bäst, andra eller tredje? (hoppas ingen svarar ett nu..)

Fullt upp - Vi hörs imorgon


På bild: Anna. Foto: jag. Gillar verkligen den här bilden! Gillar den annorlunda redigeringen också, vad tycker ni?

Ikväll ska jag inte blogga hade jag tänkt. Med tanke på att jag ska jobba någon timme, börjar klockan 6 och jag måste skriva ett svenskatal till imorgon som jag började på nyss, så ska jag prioritera det istället. Ha en trevlig kväll!

Ångesten när man ska vara klar med en surrealistisk bild på fredag och man inte har börjat. Än mindre har en idé. Ångest!


På bild: Lovva. Foto: Jag

Har en viss ångest över att jag inte har skrivit klart mitt CV och skickat ut det heller.

Leta reda på dina favoritbilder och lägg de i en mapp som inspiration till när motivationen sprungit bort


På Bild: Johanna H. Foto: Jag

Sitter och rensar bland gamla bilder och letar upp mina favoriter som jag samlar i en och samma mapp. Kan helt klart vara bra att ta en titt i då motivationen tryter. Tips!! Hittade bilden över och gav den en ny redigering som jag tycker blev bättre än den förra.

Så ikväll ska jag fortsätta bildletandet och försöka plugga lite. Har en redovisning i pedagogiskt ledarskap imorgon, och på torsdag är det dags att hålla tal på svenskan. Måste lista ut vad jag ska säga.

Ikväll har jag simmat.


Såhär kan det se ut i en studio på digitaltskapande då man leker träd och annat skumt.

Ikväll har jag simmat. Förvånade nog. Bara några få meter. Och många minuter i bastun. Är segare än segast i huvudet nu men mår ändå relativt bra. Hoppas det fortsätter så och inte går ner igen. Vilket iof inte skulle förvåna mig. Hoppas på det bästa.

Insåg hur mycket jag saknar att simma. Inser det varje gång jag hoppar i vattnet. Fuck. Saknar folket också, och gemenskapen. Tror ni jag vart avundsjuk när jag fick höra att de ska på utlandsläger på sportlovet! Oja. Minns bara hur kung vårt träningläger i turkiet -09 var. ojoj.

6 Februari


På bild: Hanna W. Foto: jag. Det här bilderna är från min senaste porträttfotografering, den 15 januari. Så det börjar ändå vara ett tag sedan.

Min dag, den blev betydligt bättre än förväntat! Har typ gått omkring och varit glad så då blir det mesta bra! Så det var ju trevligt. Har inte så mycket att berätta. Återkommer när jag har det. Puss

Önsketänkande


Önskar dagen skulle se ut såhär: Sommarlov,20-25 plusgrader, sol och en underbar och saknad vän bredvid mig.

Men såhär kommer dagen bli: Cykla tills skolan i -17. ( typ varmt i jämförelse med de -32 vi haft nyss) och ha fyra lektioner, teknik, fysik, matte och engelska.

Har iallafall sovmorgon så jag börjar inte förrän kvart över elva. Nu > frukostdags!

a^2+b^2=c^2


foto: jag. har en fin ängel i mitt rum

Måendet vände lite iallafall, så for och körde senare, gick rätt bra till och från. Nu kan jag dessutom checka av några "to do-grejor " på den listan. Tyvärr lite för många kvar också men det tänkte jag skjuta på. Godkväll!

Lite färg i en alldeles för svart och vit värld


Jag som hade hoppats på att övningsköra idag, nej då strejkar kroppen. Mindre bra. Annars så har jag faktiskt pluggat lite och kokat ett ägg. Fick världens sug efter det och som tur va så hade vi ett ägg hemma. hah.

Fotodatum: 25-12-11


På bild: Fanny . Foto: Jag. Canon 1000d + 50mm f/1.8.

Översta bilden är en av mina favoriter från den här fotograferingen den kalla juldagen förra året.

Idag har jag massa plugg som måste göras. Usch. Gick från att ha inget som behövdes göra till att nu ha läxor över huvudet. Eller tre muntliga redovisningar nästa vecka, hur kul låter det?

I just want you do notice when I'm not around


Kjol - HM. Spetströja - Gina. Armband - Snö. Och halvlockar som ser ut som skit. I fredags såg jag ut såhär.

Har haft en mysig kväll med anna och melodifestivalen var väl, okej. Enligt mig var det rätt som fick vidare i varje fall. Godnatt!

En otroligt kall dag i februari


På bild: Anna. Foto: Jag. Canon 1000d + 50m f/1.8.

Då: Klockan 7 ringde väckarklockan följt av 5 timmars jobb på simskolan i vattnet. Något sliten efter det.

Nu: ser jag hockeyn hos grannarna. Aik ligger under och en period kvar.

Sen: Ikväll umgås jag med snyggingen på bilderna ovan, anna. Blir nog att se om melodifestivalen blir flipp eller flopp.

Följ mig via bloglovin

bloglovin

Klicka på ikonen för att följa mig via bloglovin! Skulle göra mig jätteglad!


Såhär såg gårdagskvällen ut:


Emma. Frida. Ida och Linda. Hos Ida. Kungligt som vanligt.

You text him, he doesn't text back. He was obviously so excited that you texted him that he fainted


Hittade rubriken från en weheartit bild, gillar meningen av någon anledning.

Hej!



RSS 2.0