En fin dag i slutet på april

Tittade igenom bilder från när jag var i Uppsala över valborgs. Hittade dessa två. Om 11 dagar flyttar jag in i lägenheten i Uppsala och flyttar dit på riktigt den 18de augusti. Känns väldigt spännande och kul att prova någonting nytt igen.

Går mycket tid åt att packa och efter att ha varit 30grader varmt här uppe i Skellefteå så regnade det äntligen idag. Man kanske inte får säga äntligen, men äntligen kan man andas igen.

Ta det lugnt, sola, bada, röra på mig, plugga matte, mysa med hunden och träffa folk. De rullar på rätt bra! :)

Flytt söderut i augusti!!


Det blir flytt i höst - till uppsala. Wihoooo. Fick veta för en vecka sedan att jag kommit in på civilingenjör med inriktning på energisystem. Lägenhet är fixat dessutom. Så nu ser jag verkligen framemot att flytta igen. Nya utmaningar och nya möjligheter och håller alla tummar och tår på att kroppen håller ihop! :)

Bilder från midsommar

Bättre sent än aldrig va? Här har ni några bilder från midsommar då jag hängde i Kankberg med lite folk. 

Annars då? Har varit hemma i 1,5 månad nu och har det bara bra. Skönt att vara hemma och ta det lugnt. Har varit sjuuukt varmt senaste dagarna så har bara hängt på stranden och badat i princip.

Imorgon får jag reda på om jag tagit mig in på plugg i uppsala till hösten. Hoppas det eftersom jag fixat lägenhet där. Ska bli spännande med nya utmaningar, ny stad och ny sysselsättning. Kanske lägger ut bilderna på lägenheten sen ;)