Helgen

Trevlig kväll! Även om hockeyn var på tvn i samma rum som vi så blev det inte så mycket hockey sett. Istället blev andreas sminkad och august och ewe klippta. Fotade ju som sagt men alla bilder får inte visas här. Men bilder kanske kommer på söndag eller måndag.

För imorgon är det upp och hoppa klockan kvart över sex. Två fotbollsmatcher på förmiddagen. En buss till Umeå och umeopen på kvällen. Kommer hem någon gång under söndagen, troligen då så trött att jag inte kommer kunna stå på benen. Vi hörs alla fina och ni får ha en riktigt bra helg, för det tänker helt klart jag fortsätta att ha. Puss

Kolla kolla så fin!



Fortsätter nog med att få undan lite redigering nu i eftermiddag. Ikväll bär det av till Elvira för lite klasshäng och då får kameran åka med, lät som de kanske skulle ske någon makeover.

Vad jag håller på med just nu:


redigerar de sista av fridas bilder.

P.s hennes blommor står fortfarande kvar i E4ans skyltfönster! Ta en titt. D.s

22:22


Sjukt trött just nu. Därmed är det dags att säga godnatt.

En torsdag


en glad bild från december kan jag ju bjuda på.

Efter en och en halv timme på gymmet känns det riktigt bra. Nu ska jag ta tag i måsten, som att städa. Det är ju torsdag= städdag. Senare ska jag och se något på anderstorp, men Linda Ida och Frida. Blir super.

Och jaaa igår: Fysiken gick dålig. Fotbollsträningen gick ändå bättre än förväntat och AIK vann.

@ Skolan


Barcelona. Sitter på digitaltskapande och har precis lämnat in ett bildspel gjort i Flash om Barcelona. Skönt att få det bortgjort. Däremot så har jag ett fysikprov alldeles strax och bara att hoppas på att det blir enkelt!

Idag fyller världens bästa syrra 16 år. Grattis!!


Fina du.

Ett litet grattis kan Chilla få också. Hon fyller 2 år idag.

270312


Jag har ont i benen nu. Men vad gör det när jag äntligen är frisk nog att träna. Det gör mig typ gladare än vad någon kan förstå. Nu har jag däremot en lång väg att gå innan jag är relativt vältränad igen, men jag ska då inte ge upp. Hoppas bara att jag inte blir sjuk igen för det skulle jag inte palla.

Trevligt att springa tills benen viker iallafall, och seriöst, jag menar det faktiskt.

Nu far jag på fotbollsträning


Hoppas bara kroppen håller.

Fridas fina bröllopsblommor


Är snart klar med redigeringen av bilderna på fridas blommor. Blev helt okej bilder ändå för att ha varit i ett vanligt klassrum.

Idag hade jag en underbar sovmorgon och sedan ett antal lektioner följt av en sväng på stan för att fixa med bankkonton och liknande. Har ont i nacken av väskan som jag vägde ton idag. Men härligt med sol påväg hem. Promenera i solen är ju inte helt fel. Puss och hej

Clemens - Morön. Träningsmatch


Några bilder från dagens träningsmatch mellan Clemens och Morön. Morön vann. Clemens förlorade. Gillar den första bilden mest, förgrunden gör den lite intressant och rörelsen syns tydligt vilket är härligt. Men vad tycker ni?

Tyckte det var dags att visa några porträttbilder igen. Och tycker det är dags för er att börja kommentera igen


På bild: Elin. Foto: Jag.

Vaknade kl 8 (7) > Jobbade till 1 > Umgicks med Emilia > Körde till Skelleftehamn och såg fotboll och fotade.

Nu ska jag snart äta middag och ta en titt på de bilder jag tagit idag.

Trött? Ja


Trött? Ja.
Kul att jobba när inga barn lyssnar? Nej. Då blir jag irriterad.
Kul att jobba när barnen faktiskt gör som man säger? Ja!
Trevligt att plugga fysik? Nej.
Härligt att mattenationella är över? JA
Taggad på att se hungerspelen ikväll? JA!
Roligt att man kommer missa en timmes sömn pga av klockan? Nej.

18års present


Fick detta helt underbara halsband av farmor och farfar i födelsedagspresent. Har haft på mig det dygnet runt sedan jag fick det. Älskar det. Det perfekta vardagshalsbandet. Blir rätt fint på bild också. Vad tycks?

MUMS


Kvällens middag. Grillad, potatisgratäng och sallad. Inte fel. Inte fel alls!

Har sett footloose med mamma och maja. Blev som sagt en hemmakväll ikväll. Men mysigt det med och helt klart välbehövligt. Jobbar imorgon klockan 8. Godkväll

230312


Igår hade jag fullt upp med skola, att oroa mig inför mattenationella och att hålla Frida sällskap och fota hennes fina bröllopsbuketter som hon gör som projektarbete. Rätt nöjd med mina bilder ändå, så när jag har redigerat de så ska ni få se fler än bara bilden ovan.

Idag. Vaknade och mådde sådär, men drog mig till skolan för att göra nationella i matte C. Gick ändå bra tror jag. Gjorde en kemilabb, skippade sista lektionen och for hem. Mår inte så bra. Så de kommande 6 timmarna ser jag fram emot att ingenting. Efter det ska jag sova. Då vet ni vars ni har mig. Kanske kommer några bilder ikväll, annars hörs vi senare. Puss

Gissa vem som är expert på att undvika plugget och istället se OC, gå till ICA, sitta vid datorn och blogga?


Jo, jag.

2 minus, 1 plus


foto: Anna. På bild och redigering: Jag

Ännu en sjukt trött dag är genomliden. Jag är bara lite förkyld men så trött så det är inte sant. Hur som helst så har jag två saker som tynger mig och en som gör att det känns som det lättat trycket på axlarna. Jag har matteprov på fredag och fysikprov på onsdag och jag måste plugga så mycket. Vilket jag inte har energin till.

Det positiva är att jag har fått sommarjobb, känns så skönt att veta att jag ska få jobba i sommar. 7 veckor till och med. Nu ska jag sova. puss

Nu drar jag till Julia för att se hockey.


Anna på bilderna. Från januari.

(rörigt, jag vet, ni kanske förstår en del i varje fall)


trött dag. En sån där "glad ena sekunden, deppad och trött den nästa"-dag. Vilket troligen resulterar i att både ida och jag kommer ha blåmärken på armarna om några dagar. Vi är störda.

Ikväll är det tänkt att jag ska hänga med lite folk och heja fram aik till semifinal. Hoppas jag är lite piggare klockan sju. Och att jag kan lite mer matte innan det. Vissa gjorde inte riktigt det de skulle på mattelektionen idag om vi säger så.

.


På bild: Maja. Foto: Jag

Dagen var vanlig även om den inte va som alla andra dagar. haha. Men lite allt möjligt har jag hunnit med, senaste körde jag bil som gick dåligt och fick se lindas lägenhet för första gången även om jag känt hon ungefär ett år! Intressant info, anteckna. Hejdå!

Jag hör dig fortfarande i syne


saknar. dig. åh. vad. jag. vill. ha. en. katt!.

Unexpected


Just nu går jag omkring förkyld som ja. Rinner ur näsan, nyser och jag är allmänt äcklig. Ska alltid lyckas bli sjuk. Men den här gången ska det nog inte bli så långvarigt. Annars så har jag spenderat några timmar i simhallen och några timmar med matteboken. Simhallen är att föredra i jämförelse. Ikväll väntar fysikboken och någon film.

IKVÄLL


+ Anna + bilkörning + film så vet ni vars ni haft mig ikväll.

Imorgon klockan nio blir det lite jobb. Puss

17 mars


På bild: Anna. Foto: Jag

Jag hade väldigt trevligt igår. Det blev mollys men tyvärr var musiken inte den bästa eller framför allt så saknades det folk och stämning. Men sista halvtimmen blev det discodans och det var helt klart bäst.

Hittills idag har jag bara hunnit följa frida till bussen och promenera en sväng. Måste nog avsätta resten av eftermiddagen till att plugga även om det inte kändes kul alls.

Snälla rara söta




bloglovin



TAGGAAA


På en och en halvtimme ska jag hämta fina vännen på bilden. ( Grymt att jag nu kan hämta henne! )
Ikväll blir det utgång med de underbaraste av vänner ( Grymt att jag är arton nu! )
Och de har taggat i säkert månader på att jag ska få följa med de ut så tonights gonna be a good night!


15 / 3 - 12


Några bilder på mig från samma tillfälle som jag tog de på anna i inlägget nedan. Anna har fotat dessa med min kamera.

Tror att idag är andra gången det här läsåret som jag haft möjlighet att träna efter skolan på torsdagar. Var ju sjuk i en evighet sedan var det körlektioner och såna saker. Annars så var snöfotbollen på gympan rolig men lite farlig.

Nu ska det städas och pluggas. Ha det så bra!

Gillar dessa bilder, ljuset känns så jämt på något vis. Sen är hon ju fruktansvärt fin också.


På bild: Anna. Foto: Jag. canon 1000d + 50mm f/1.8. + silvrig reflexskärm.

But you treat me like a stranger and that feels so rough



Simmade en halvtimme. Blev inte bättre i nacken och axlarna är även nu onda. Men det var värt ett försök. Fick röra på mig litegrann iallafall.

Punkt


Några punkter bara för att jag har lite att göra :

*Har typ nackspärr. Men gör bara ont att vrida huvudet åt vänster.
* Dagens engelska var inställd. Lycka till för mig på nationella när vi aldrig ha lektion.
*Ska inte spela fotboll ikväll. Har typ halverst sträckt mig och benen behöver vila, men något annat ska jag nog hitta på att göra. Simma kanske.
*Jag cyklade omkull idag. Skyller på Maja.
*Fysiken idag gick mycket bättre än i måndags!
* Nu ska jag börja evighetsarbetet att rensa och lägga in bilder på min externa hårddisk som jag fick igår!

puss

Hate the fact that I still miss you


66 dagar till Turkiet. 87 till sommarlov.


På bild: Elin. Foto: Jag.

Har haft huset fullt med släkt och fika ikväll. Nu är Anna har och vi sitter och ser desperate. Det är läget för tillfället. På återseende!

KÖRKORT


Typ såhär glaaaaaad. KÖRKORT! Gick hela dagen och va så nervös för allt men nu känns det så jävla bra!

Skjutsade maja till träningen. Kändes skumt naaaanting att sitta själv i bilen påvägen hem men det var nice. Åhh så glad.


18


ÄNTLIGEN 18 ÅR!

Blåsigt värre


På bild: Anna. Foto: Jag

Helt vanligt dag. Måndag. Förutom att jag höll på att blåsa omkull när jag försökte cykla. Men på något underligt vis tog jag mig till och från skolan. Däremot är cykeln något mördbultad då den blåst omkull medan jag var på skolan. Styret snett och bucklig korg, men det är ju fint.

Funderar över hur mycket vi kommer blåsa bort på träningen. Första fotbollsträningen utomhus ikväll och det brukar vanligtvis blåsa mycket på guldvallen, hur kommer det då gå ikväll?

Shoppingen från Umeå


Ett vitt linne - Monki.
Svarta höga jeansshorts- Monki.
Shortklänning utan ärmar - HM
Svart linne - HM. ( oj skrynkligt..)

Sjukt nöjd, nu taggar jag sommar och Turkiet!

Röda tulpaner


GRATTIS TILL MOA SOM FYLLER 18ÅR IDAG!


Elfte mars


På bild: Anna. Foto: Jag

Hade en grymt rolig kväll igår med bland annat Anna. Underligt att det kan bli så lyckat varje gång. Sedan blev det jobb även idag, men fick sovmorgon till åtta iallafall då jag började nio.

Nu ska jag ut i solen och plugga och försöka undvika att somna, som jag gjorde igår vid pluggförsök. Haha.

Oredigerad vs redigerad


Den vänstra är oredigerad och lite grådaskig osv. Ändringarna jag gjort är att dra upp kontrast, exponering i camera raw och beskurit, skärpa på ögon och ytterligare kontrast i bakgrunden i photoshop.

Elin är då fin!

Nu så sitter jag och Emma och väntar på resten av gänget som är på ingång för melodifestivalenhäng! Ha en trevlig kväll!

Lite mera innebandybilder från matchen mellan Sävar och Hammarängen i div 2


Goddagens!


Senaste dygnet har inte tid funnits till att sitta vid datorn. Vad jag haft för mig då, jo:

- For till Umeå tidigt på fredagmorgon för shopping. Och shopping blev det! Massor. Har jag tid och lust att fotografera det så får ni se.

- Kom hem till Skellefteå och gick på bio och såg it means war, den var rolig och det var trevligt.

- Var uppe klockan 7 i morse, något trött. Jobbat i 5 timmar.

- Nu ska jag ut i solen och läsa lite, ha det så bra!

Motljus


På bild: Elin. Foto: Jag. Canon 1000d + 50 mm f/1.8. + Silvrig reflexskärm

Det här med motljus är inte lätt. Men jag kämpar på med att testa. Det här är nog en av mina favoriter av de motljusbilder jag tagit. Vad tycker ni? och bättre i färg eller svartvitt?

Efter två dagar utan internet: 108 olästa bloglovininlägg..


Inte alltid helt rätt att styra över ballongerna. Tycker ändå resultatet i sin helhet från fotograferingen idag blev bra. Roligt hade vi iallafall

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams


På bild: Anna Lindholm. Foto: Jag. Canon 1000d + 50mm f/1.8.

Typ såhääääär glad!


Internet fungerar!!!!

Räddade helt klart min kväll då jag kan redigera och visa lite bilder från senaste dagarna och plugga körkortsfaser. Så, bilder kommer strax! Puss

.

Internet på min bärbara dator fungerar inte, så uppdateringen kommer inte vara bra förrän det börjar fungera ordentligt. Hoppas på att det är idag! Samlar på mig bilder under tiden iallafall så hörs vi sen.

Nu bär det av till stan för lite roligheter. Ha en bra dag!


Innebandy


Innebandy. Innan hammarängens match mot Sävar. Kommer fler bilder senare.

Nu ska jag se till att aktivera mig litegrann, först på listan står frukost!

Tror ni börjat inse att jag gillar tegelväggar


Foto: Elin med min kamera. Redigering och på bild: Jag
 
Har hängt med Anna ikväll, bakat kolakakor och taggat filmen "hungerspelen" som kommer ut snart. Jag har läst första boken och tycker den var grym. Någon annan som läst den/ tänker se filmen?

Och nu är det nog godnatt, såå godnatt! 

Tidsfördriv på bilresa i mörker


5/3 -12


Det här var igår, och kolla marken. Blankis / Knottrigis över hela vägen. Ser likadant ut idag. Tror ni det var jobbigt att cykla till körskolan och från gymmet? Ja. Runt utav farligt!

Som ni kanske förstår så har jag varit på körlektion och tränat i över en timme på gymmet. Jättehärligt!

En solig söndag. Första söndagen i mars


På bild: Fina Elin Jonsson. Foto: Jag

Ångrar inte en sekund att jag for på träningen även om jag var megatrött innan. Den var jätterolig troligen mest för att det var alldeles för länge sedan jag spelade fotboll. Åh. Nu ska jag snart sova för jag va så dum att jag bokade en körlektion tjugo i tio imorgon.. Vad tycker ni om bilden?

Underbara helg


Har haft en underbar helg! 18 års firandet i fredags, sen kom Elin igår och idag skjutsade vi henne hem till Umeå då vi skulle på innebandy i Sävar. Har fotat massor, både på elin, hon på mig och jag på innebandy. Nu är jag egentligen jättetrött men om en timme är det fotboll som gäller. Återkommer med bilder. Puss

Tredjemarstjugohundratolv


Foto: Elin med min kamera.

Vi har det bara bra och såhär ser jag ut idag. Jeans - DrDenim. Spetströja - Gina. Skjorta - Gina. Armband - Snö. Solglasögonen är Majas. Liknade som igår!

Nu ser vi melodifestivalen och hoppas att det går som vi vill.

Life's good


Ungefär såhär underbart är vädret även idag! Har suttit ute i solen och läst den där körkortsteorin och försökt väcka lite liv i mitt likbleka skinn. Nu ska jag göra någon fas, sedan om någon timme ska jag möta upp Elin i stan. Åh vad jag är taggad. Blir superbra. Hörs med bilder från dagen senare. Puss och ha en kung dag!

Skåda födelsedagsbarnet på första bilden


Galet mysig kväll. Firade Anna med hon, jojjo, jonna, frida, moa och elin. Åt gudomligt god middag, två efterrätter, åkte madrass och tefat i alhemsbacken och bastade. Att åka tefat är inte riskfritt däremot när man börjar så gammal som jag, en vurpa och lite ont i kroppen helt klart. 

Kvällen ska räknas som lyckad såklart men nu slocknar mina ögon vilken sekund som helst. Puss

Ikväll firar vi Anna:


Fortsätter visa gamla bilder, dessa från 20 februari 2011.

ÄNTLIGEN SPORTLOV


Några detaljbilder. Jeans- Gina. Tröjan under - HM. Spetströjan- Gina.

Äntligen sportlov! Och sol men dock halt.. Just nu bakar jag och ida, mest ida. Livet är bra!

Fotodatum: 2011-02-02. Redigeringsdatum: 2012-03-01


På bild: Anna. Foto: jag

"ser" hockey och redigerar bilder. Pratar med Ida och Olivia. Inte helt fel!

Första mars


Kom till skolan vid tio för en svenskalektion, men fick veta att den var inställd. Min enda lektion för dagen var alltså kemiprovet och det gick sådär. Nu ska jag göra såna där roliga saker som att städa och fixa här hemma, baka om jag hinner med det. Hoppas ni har haft en bra dag!

RSS 2.0