Vi har det kungligt bra i Stockholm

Vi har haft en riktigt trevlig, och lång dag I stockholm. Besök på riksdagen, häng i solen, häng med klassen och karusellåkande på grönan i sinne. En mindre bra middag men en mycket bra kvällsfika. 7eleven räddade min kväll!

Nu blir det nog inte mycket sömn eftersom jag och ida fick ett rum med anslutning och öppna håll till b:arns rum med 18st killar. Vi hör allt. Sova får man göra i ett annat liv då.


Påväg hem till Skellefteå igen

Har haft det dunderbra i Umeå. Fotograferade Elin och det blev så bra! Och på kursen testade vi på studiofotografering vilket var sjukt mycket roligare än vad jag förväntade mig.

Nu sitter jag på bussen och förundras över hur härligt det är att inte behöva stressplugga i sinne under denna bussresa. För vet ni vad - nu är alla mina skoluppgifter färdigt gjorda!! #nu#är#det#bara#festen#kvar!!

Förresten, hur fin är inte Elin!!


Landskap för en gångs skull

En av bilderna som jag fotade till fotoläxan vi hade till imorgon. Jag tar sällan kort på landskap, dels för att de objektiv jag haft tidigare inte var särskilt passande till det. Sen anser jag också att människor är roligare. Blev rätt nöjd ändå, gillar djupet i den.
 
Imorgon drar jag till Umeå för fotokurs, för sista gången. Tragiskt och skönt på samma gång. Vi ska i varje fall arbeta praktiskt och det känns jättespännande. Men nu - sömn!
 
 

Grill och kubbmys

Hängde på erikslid med Ida, Morgan, Eric och Evelina. Lite kallt- trots mycket kläder men väldigt trevligt. Har fotat lite landskapsbilder också. 

Härliga sommar!

Efterlängtat

Ett nytt och efterlängtat objektiv. Tamron 17-50mm f.2.8. Det här blir jättebra då det går lättare att ta vardagsbilder och kunna variera mer i porträttbilderna.

Hippie

 
Såhär gick jag klädd idag. Som hippie. Eftersom det inte är länge kvar tills studenten (12 dagar!!) så kör vi på hårt med studentbingon och utklädning. Galet allt det här.
 
Ikväll har jag varit ute med jojjo. Hängde på Calles, Coasters, med folk och tillslut på mollstar. Klart godkänd kväll. Godnatt nudå. Puss

En gata i fina Umeå

Från umeå när jag i måndags var där på fotokurs.

Har gjort bort nästan allt i skolan nu. Projektarbetet är nästan färdigt. Har mattenationella i E på måndag och måste göra bort syslöjdsarbeten till fredag typ. Men annars så. Solen skiner iallafall.

Ledsen för alla mobilbilder. Ska bli ändring, för vet ni vad - jag är taggad


Umeå ägde

Vi käkade massor, pratade massor, drack vin och sjöng massor. Tack för en bra visit i Umeå Elin!


26

Livet känns litegrann som den där bilden just nu. Svartvit, suddigt, oskarpt och otydligt. Ena sekunden är jag hur taggad som helst på allt medan nästa jag vill bara ta första bästa flyg härifrån och skita i allt.

Imorgon är det simskoleavslutning iallafall och det ser jag fram emot, det är alltid roligt att se allas framsteg.


En andningspaus

Kan äntligen andas litegrann! Religonsprovet och biologiprovet är skrivna. Biologifrågarna är besvarade, textilkonstnärsuppsatsen är skriven. Jag har pluggat lite fysik. Har koll på hur jag ska skriva årsredovisningen och datumet för bolagsstämma är satt. Gipset är bytt. Religionsredovisningen och designredovisningen är klara - de ska bara redovisas. Design-fotöljen är nästan helt färdig och trehjulingen som är gjord i CAD (hatade program..) är i princip färdig.
 
Kan äntligen andas igen. Men har ändå mycket kvar att göra. Men jag tar en 24timmars paus från alla måsten och drar till Umeå igen. Denna gång för att umgås med vänner och leva livets glada dagar. Puss på er!

Mot Umeå för fotokurs

Är påväg mot Umeå just nu. Åker buss. Ska på fotokurs. Första av fyra träffar. Ska blir riktigt spännande.
 
annars så är det gaaaalet mycket just nu. Bytte gips i morse och fick veta att allt såg bra ut, 11 dagar kvar med gips!:)

Bra Valborgs

Skulle ha publicerats onsdag förra veckan:

Påväg hem efter en bra Valborgs med Anna och folk från hennes klass. Innehållande badtunnebad, brashäng, halospelande, chipsätande och snack.

Att vara ledig imorgon kändes välbehövligt och sömnen likaså. Godnatt och hoppas även ni hade en fin kväll!


Döda växter

Var ingen som ville ställa upp och stå framför kameran nyss, när mitt fotosug kom smygande. Men då fick ett antal döda växter stå ut med att bli fotograferade istället! En positiv sak - det fungerar att fotografera trots bruten hand och besvärligt gips! Det går till å med att springa. plusplusplus.