Hemma i Skellefteå

 
 
Efter många om och men och resande fram och tillbaka hela våren så har jag nu flyttat hem till Skellefteå tillslut. Det känns bra ändå. Har fortfarande problem med i princip hela min kropp och har är möjligheten mycket större att kunna göra någonting åt det.

Men det är ju inte utan ledsna miner jag lämnar Oslo. Har lärt mig så mycket om att vara självständig, bo tillsammans med andra och att komma till en helt ny stad utan att känna en själ. Jag är väldigt stolt över migsjälv att jag vågade bara dra sådär och ångrar det inte en sekund. Har många fina minnen tillsammans med den drös fina människor jag mött. Mina underbara roomisar, mina härliga arbetskamrater och alla andra som jag umgåtts med. Oslo är på många sätt olikt Skellefteå, och de mest tydliga är helt klart hur enkelt och naturligt det är att prata med okända människor. T.ex när man kommer på jobb och det är någon ny där som man inte sett förr, efter 2,75h jobb så kan de ibland kännas som man träffats flera gånger. Det gillar jag verkligen. 

På återseende OSLO.
 

Bus i ekebergsparken

Denna dag så hade vi tur med vädret. Strålande sol när vi gav oss ut i Ekebergsparken. Sjukt fint överallt med massa intressanta konstverk längs vägen. Fotograferade massor och de känns himla kul att göra det igen, har verkligen varit för lite med det senaste tiden. 

Hängde med Paulo, min roomie som kommer från Portugal och hans vänner från Portugal och Rumänien. Jobbar på engelskan med andra ord ;)
 

Bilder från besöket i uppsala

Foto: Jag. På bild: Finaste Anna. 

Gick ut en kväll, med lite tidsbrist och fotograferade i närheten av där Anna bor. Tycker att vi fick några bra.

Note to myself: Ha inte kort klänning vid hoppbilder - vilket jag hade. Men de bilderna får ni inte se. Så mycket fail haha.

Middag 5 maj

 
Det började vara dags med lite bilder på denna blogg också tycker jag. Igår fyllde Eskil år, så vi åt mat och drack vin tillsammans i kollektivet. En hel del skratt blev det också och jag har verkligen haft tur med mitt boende. Ni är bäst.

Idag har jag gått ut på jakt efter jobb. Lämnat ut en hel del CVn så nu hoppas vi på det bästa och annars är det bara att fortsätta. Det löser sig säkert! :)
 

Nästa Oslo


Och efter två mysiga dagar med Ida på Lidingö så rullar tåget mot Oslo. Vi har fikat inne i stan, gått igenom Kungsträdgården, varit uppe kl sex på morgonen, varit volontärjobbare på ultra maraton, insett hur fin både natur och husen är på Lidingö, sovit mitt på dagen, ätit god mat och åkt sinnesjukt mycket buss. Mys med andra ord och tråkigt att det är ett tag till jag träffar Ida igen. 

Men nu taggar vi som sagt Oslo. Lite mer självständighet. Ska försöka ta det så lugnt som möjligt och även hitta mig ett passande deltidsjobb. Wish me luck

UPPSALA




Instabilder från de senaste dagarna.

 Har haft det såså bra i Uppsala med Anna. Har hunnit träffa Elin och ville. Samt träffat en hel drös med nya trevliga och roliga människor. Staden är så fin dessutom, perfekt att cykla i. Vädret har varit så varierande. På måndag gick jag i sommarkläder och igårkväll snöade det en decimeter. Det känns lite tråkigt att jag lämnar imorgon. Men då bär det av till Stockholm då får jag träffa Ida och umgås med henne till söndag.