En vardag som inte riktigt är en vardag


Livet det rullar på. Men jag slås av hur underligt det blir när jag jobbar som jag gör. Oftast vissa dagar, ibland andra. Alltid på ett visst sätt måndag och torsdag tex. Det blir som en vardag men ändå inte för att dagarna är väldigt olika. Imorgon känns det som jag är ledig, men ska jobba några timmar på svommeklubb. Och har massa annat spännande för mig imorgon. Ska sova nu så jag kan vakna imorgon. Hade! 

Bra höstdag

hela denna dag har jag hängt med dessa knasisar. Trevligt värre har det varit och mysigt i sinne. Och knasiga det är ni absolut.. Operahus, vigelandspark, aker brygge, lambertseter bad och birkelunden är bara en del av det vi hunnit med. Fotograferade dem i vigelands och det blev massor med fina bilder. Så det återkommer jag med. Hoppas ni haft en bra dag.
 

Nästan ledig dag


Jobbar endast på simskolan ikväll, så passar på att känna att jag är ledig. Sitter just nu på bussen till Ikea, tänkte strosa runt där och köpa lite småsaker. Mys. Och på fredag kommer mamma och Maja, vilket känns väldigt trevligt :) 

Hoppas ni har det bra.

Livet rullar på


Hej! Livet här i Oslo det rullar på. Jobbar en del, lite lagom mkt sådär. Vilar mkt för att bli helt frisk och kry.

Bäst av allt, nytt boende är fixat från 1 december, med eget rum. Det längtar jag till. Och nästa helg får jag finbesök här. Kmr bli kungligt bra. Nu- sömn. Godnatt!