Sista mars

Foto: Maja. Redigering och på bild: Jag.
 
Fotograferade några bilder med Maja innan påskmiddagen i fredags. För att ha varit en 5minuters fotografering blev det riktigt bra, kommer några på Maja senare.
 
I helgen har det mestadels varit fest och häng med vänner, att det nu är ledigt en vecka till känns helt underbart, Det behöver jag verkligen. Ha det bra! :)

BRA

Det här med att blogg, det går ju sådär.

Ville bara kika in och säga att livet rullar på rätt bra för tillfället. Hade en riktigt bra dag igår med träning x2, god mat, bio med Anna bland annat.

Och bäst av allt, som jag längtat, påsklov! Och det inviger jag och Maja med dubbelpass på gymmet, sh'bam och cykel. Taggaa.


Vad ska jag göra utan dig

UF-mässan var verkligen kul. Sjukt bra faktiskt. Träffade massor med trevligt och fint folk, både besökare och andra med företag. Några fotograferingar ska det bli den kommande tiden och det hade inte kunnat kännas bättre.
 
Stressigt som tusan har det däremot varit den senaste veckan. Först igår som jag kunde slappna av ordentligt och då blev det ett par pn under kvällen.. Det jag skulle komma fram till var att jag har bestämt mig för att inte göra en utställning, som jag tänkte på Efyran, i samband med projektarbetet. Det finns gott om tid till det senare och jag ska fokusera på företaget just nu. 
 
Annars så har jag jobbat över 13 timmar på simskolan i helgen och den resterande tiden av helgen har jag mest bara myst.
 

Dag 1 av 2

Hela dagen har jag fixat med montern och hela kvällen stått och marknadsfört mig i monter. Har verkligen varit kul och har träffat sjukt mycket trevligt folk! Ångrar inte en sekund att jag valde att ställa ut på mässan.

Efter över 13timmars konstant jobb med mässan är det nu verkligen dags för sömn. Ses vi på mässan på scandic imorgon mellan 9.00 och 14.00?! Jag står i monter nr 41. Godnatt


UF- mässa imorgon!!!!

Imorgon drar UF-mässan igång. På Expolaris, vid Scandic i Skellefteå. Jag ska ställa ut i monter nr 41. Har en tävling där man kan vinna en fotografering och ett mässerbjudande! ( sen bjuder jag såklart på godis!!) Är gratis inträde och öppet Torsdag 14/3 kl 18.00-21.00 och Fredag 15/3 kl 09.00-14.00. 
 
Kom förbi! :D
 
Har i princip jobbat konstant hela senaste veckan med att förbereda för mässan därav den dåliga uppdateringen. Men den är bättre på facebooksidan och instagram, @fotografhannamauf. Ha sagt det förr men säger det igen.

Efter en lyckad dag i bygdsiljum

Senaste bilderna från instagram.

Njuter av att ha lov. Igår var det spelkväll med Anna och ett gäng killar och idag har jag varit och åkt snowboard med Anna och Jonna. Härligt väder med sol men mycket blåst.

Nu är jag slutare än slutast. Blir en lugn kväll för imorgon kvart i sju beger jag mig mot Öjebyn för simtävling. Hoppas ni njuter av dagen!


Mamma

På bild: Mamma. Foto: Jag.
 
Passade på att fotografera mamma när hon precis klippt sig. Så hon fick sig en ny profilbild iallafall :)

Visitkort

Igår landade dessa i brevlådan. Visitkorten jag hade beställt. Blev väldigt nöjd och nu har jag 498st kvar att lämna ut. Mässan är en vecka och en dag bort och jag är taggad till tusen. Har däremot massor att göra, följ förberedelserna på instagram @fotografhannamauf och på facebooksidan! :)
 
För övrigt så är det helt underbart med lov!

Lugn dag

Bilder från en fin och kall januaridag.
 
Sjukt härligt med sportlov helt klart! Det blev utgång i fredags och den var kul. Igår blev det en lugn dag och lite planering av UF-mässan. Idag ska jag läsa böcker, se på serier, promenera och jag ser fram emot det. 

Äntligen mars

Ny månad. och det tackar jag verkligen inte nej till. Kom hit vår.
 
Ni, i min omgivningen, mina vänner. Ni är bäst. Helt klart.