Mål - utvärdering för 2012

 

I början av 2012 satte jag upp några mål för fotograferingen, på min förra blogg. Tänkte dra utvärderingen av det, såhär i slutet på året.

 

- Fotografera mer natur, macrobilder, detaljbilder och vardagsbilder.
Det gick rätt bra i början på året, men de sista månaderna har det varit sämre än någonsin med det.

 

- Fotografera mer helkroppsbilder och lära mig bättre att hantera inställningar, skärpa och ljus i såna bilder.
På den här punkten tycker jag att jag har utvecklats enormt mycket faktiskt, känner mig betydligt säkrare.

 

- Se till att ordna fler fotograferingar med teman och lite extremare bilder.
Några enstaka med tema har jag haft i början av året. Börjar vara dags igen.

 

- Köpa en ny kamera!!!! 
Fixat!! Min älskade Canon 7D!

 

- Köpa en extern blixt och lära mig att använda den
Nepp, detta har jag inte gjort.

 

- Försöka få möjligheten att fotografera nya människor
Den möjligheten har jag tagit, har ju till och med UF-företaget! Hoppas på ytterligare fotograferingar och ny människor kommande år.

 

 -Fixa en ordentlig design till bloggen alternativt flytta bloggen till blogg.se. 
Och bloggen är som ni vet, flyttad till blogg.se och med en relativt fungerande design, den skulle bara behöva lite uppdateringar.


Finaste vännerna

Igår var det förfest med fina vänner, och vi fick äntligen träffa Emma som är bosatt i Oslo för tillfället och sedan blev det utgång på folkparken. Trevligt var det i varje fall.
 
Ikväll ska jag göra en gigantisk rensning i mitt rum och städa. Ska byta rum så det blir nog en del jobb med det under lovet.
 
Imorgon ska jag till Umeå och träffa Elin. Vi hörs när vi hörs, ha det bra!

25 december

På bild; Rena Ramar. Foto: Jag
 
Det har varit en bra jul, och dagen har varit bra den med. Tränade med Maja i morse, sprang en liten sväng och körde tabata. Promenerade dessutom 7km med jojjo ikväll. Nu sitter jag i soffan och ser pretty woman. Inget dåligt slut på dagen.

GOD JUL

 

Julloooov!

Hej! Tänkte bara lägga in en brusig och skum bild på vår julgran ute och meddela att nu är det JULLOOOV!  Skickade in historian för någon timme sedan. Annars så, ångrar inte en sekund att jag stannade hemma istället för att fara ut på folkparken ikväll.
 
Nu planerar jag i varje fall att julstäda nedervåningen som nattsysselsättning, med julmusik på högsta volym så klart!!

#spännande

På bild: Rena Ramar. Foto: Jag.
 
Efter att spenderat över 7 timmar på buss idag är min kropp segare än segast. Därför ska jag, efter att jag pluggat fysik, bege mig mot gymmet för ett välbehövligt konditionspass!
 
Vad tycker ni om bilderna? 

Rena Ramar

På bild: Dansgruppen Rena Ramar, hitta deras facebooksida HÄR . Fotograf; Jag,
 
I eftermiddag fotograferade jag Sanna, Cecilia, Hilda och Agnes. Fyra stycken sjuk duktiga dansare som tillsammans har dansgruppen Rena Ramar. Väldigt imponerad av dem. Tog över 500st bilder, så jag har det jag gör. Var spännande att testa på att fota dans och är nöjd med resultatatet. Mer får ni se senare!
 
Vill ni se dem dansa så dansar de på Club Fortuna på fredag!

18 december och en utebliven julkänsla

Gårdagens jag.
 
Sitter och redigerar det sista av bilderna från igår och fixat med det sista på en ansökan om att fara till USA i sommar. Och humöret är bara bra. Wie

UF - företagsfotografering

Har fotograferat dessa två fina klasskompisar idag. Carro och Malle. Var superfint i allén vi var i. Lite kallt bara men det överlevde vi.
 
Annars så har jag haft två lektioner, kikat i skolkatalogen, simmat en timme och hängt med bästa Ida. En inte helt fel dag. Ska försöka sova tidigt ikväll så jag är pigg imorgon med. Tjiing!

.

På bild: Maja. Foto: Jag. Saknar sommar.
 
Vad ska jag säga. Hej. Älskar att mina vänner är bäst. Jag är hungrig och jag har inget att säga.

Vad gör vi, nu kör vi!

På bild: Anna. Foto: Jag.
 
Har haft en bra dag. Äntligen köpt nytt gymkort och bockat av första träningspasset just på gymmet. Verkligen inte fel! Vad gör vi, nu kör vi!
Mattenationella gick väl sådär men nu är det gjort. Fredag imorgon och det känns helt underbart! Hoppas ni haft en härlig dag!

12-12-12

Dessa fina och "fina" pepparkakor gjorde vi i lördags då vi hade mys och spelkväll.
 
Ikväll har jag, istället för att plugga, jobbat det typ sista på simskolan för i år och häng där ett tag.Antar att det inte blir något plugg ikväll heller trots att jag har mattenationella imorgon. Så kan det gå.

Nu är det jul igen och nu är det jul igen...

Vårt hus i decembermörkret!
 
Denna dag har varit bra. Äntligen är designredovisningen bortgjort. Äntligen börjar jag känna energi till att satsa fullt ut på företagandet igen. Nu ska det gå. Satsa ska jag, nu får det bära eller brista.
 
Nu ska jag träna och sedan plugga matematik. Tjiing!

Tisdag

En sammanfattning av de bildspel jag gjort som slutarbete i kursen digitalt skapande. Det är väl i princip klart. Ska bara fixa lite detaljer.Rätt nöjd ändå.
 
Sitter och skriver på en historiauppsats just nu, sista delen i historiakursen! Senare idag väntar julbord på skolan och designredovisning.. Men det ska nog bli bra det med.

Fina, fina helg

Har haft en jättebra helg med avslutning på simskolan och massor med kramar. Julgodisbak och pepparkaksbak. Skidåkning. Städning. Kompishäng. Bilkörning i mycket snö och husnycklarna hamnade på taket. Det enda jag inte gjort är att plugga matte. Det tänkte jag dock se till göra något åt idag. Tror jag. Förhoppningsvis.

Checklista

 
Denna lördagens planer:
- Jobbar mellan 8 och 13. Avslutning på simskolan. Blir så glad av att se hur de duktiga de blivit. Är alltid lika trevligt.
- Köpa nytt gymkort. Ska inte vara sjuk något mer! Punkt.
- Träna
- Beställa en ny självutlösare till kameran.
- Plugga matte. Nationella i matte D på torsdag.
- Påbörja en affisch till företaget. Även möjligen en logga eller visitkort.
- Hänga med de bästa av vänner ikväll och spela spel, catchup och pepparkaksbak och koppla bort allt annat.
 

Rocky road. Knäck. Nougatrutor. Vitchokladgodisar.

Har garanterat ätit och bakat nog för idag. Blev lyckat ändå. Godnatter!

Julbak

Har julbakat med min fina syster hela kvällen. Med julmusik på högsta volym. Jättemysigt.
 
Ska gå ut en sväng och sedan sova tidigt. Är sjukt trött efter ännu en stressig vecka. Det har varit många sådana veckor senaste tiden och kommande veckan ser inte bättre ut. Sista helgen med jobb i helgen för detta år. Att få sova sen känns lyxigt. Nu blev detta pratigt. Men bilder på julmyset kommer ut senare. Puss och hej!

Det ska bli braaaaaaaaaaaa

På bild: Anna. Foto: Jag
 
Har haft en riktigt bra dag idag. Nu ska jag ut på promenad med Evelina och sedan på hockey med Idaaaa. Bra dag som sagt.

Ny vecka, nya möjligheter, nya tag

foto: klara
 
Eftersom jag endast sov ynka 3 och en halv timme inatt. Så är det hög tid att sova nu.
 
Imorgon är det måndag, ny vecka, nya möjligheter, nya tag. Med fotograferingen, bloggen, migsjälv, träning och lite annat blandat! Godnatt, sov sött!

Slutarbete i digitalt skapande - Tema godis

På bild; Anna. Foto: Jag
 
Har fotograferat en andra gång till mitt digitaltskapande - slutarbete.Tema godis.Och reslutatet blev rätt intressant. Är nöjd iallafall.
 
I helgen har det varit jobb på simskolan och utgång med vänner, riktigt rolig förfest och en bra väl på mollys även om musiken var lite skum ibland. Trevligt.