Underbart

Trots att det var 15st på simträningen idag. Trots att jag fick skrika mig hes vid några tillfällen för att få uppmärksamheten, så kan jag inte annat än att älska det. Åh vad jag älskar mitt jobb. Är så underbart att se deras utveckling, att lära känna alla barnen och känna att man gör någon nytta samtidigt som man ser hur roligt de tycker att det är.
 
Förutom att jag måste skriva färdigt en samhällsuppsats så är livet bara bra just nu. Fick världens energikick efter jobbet. Nu ska jag på bio med Anna och Ida. Ha det bra!

Underbara "inglasningsljus"

Älskar, verkligen älskar ljuset på vår inglasning. Jämt och fint och väldigt passande om det blåser kallt/snöar ute. Bra bilder tycker jag det blev i varje fall. På bild: Felicia och Villiam. Foto: Jag.
 
Ikväll hade jag tänkt börja på den där samhällsuppsatsen, istället har jag redigerat bilderna från igår. Något roligare och inte helt bortkastad tid så. Kanske hinner börja så smått med den där samhällsen;)
 

Felicia och Villiam

Har fotograferat dessa fina i eftermiddag. Det gick bara bra och så nu har jag lite redigering att göra.

Känns i kroppen att jag har jobbat och hållt igång sedan före åtta imorse. Ska bege mig ut på en promenad och ikväll kommer tjejerna hit för spelkväll. Denna helg har plugget fått vänta. Tar tag i det imorgon istället..

@fotografhannamauf

Nu kan jag meddela att jag skaffat mig ett instagram konto till uf-företaget. Där tänkte jag visa vad som händer i företaget och lägga ut bilder och så. Kanske någon tävling i framtiden också. Följ mig på @fotografhannamauf (lätt att minnas iallafall)


Livet är bra

På bild: Anna. Foto: Jag. Tycker det var dags att bland ut vinterbilderna med lite sommarbilder.
 
Livet är bra just nu. Fick mycket gjort med företaget i morse. Träningen går bra. Det är inte allt för mycket i skolan och jag är glad. Vad mer kan man begära. 
 
Ska och åka snowboard ikväll med Moa, och det blir säkert väldigt bra det med! Ha det superfint!

Anmäld till UF-mässan

Nu har jag anmält mig till UF-mässan den 14-15 mars. I Skellefteå. Jag är väldigt taggad och har redan nu börjat fundera över hur jag ska dekorera montern. Visst kommer ni förbi på mässan??


Veckans utmaning

Är så taggad på att verkligen träna ordentligt! Och tillsammans med eve och Ida så kör jag veckans utmaning. Som är att köra minst en minuts planka varje dag. Någon som är på?

Nästa vecka hade Ida någon idé om, men återkommer om det. I nuläget är halsen dessvärre lite ond, så ikväll blir det inget gym - men i varje fall en promenad


Every new day is another chance to change your life.

 
Har haft en bra start på detta nya år, och så ska det helt klart få fortsätta. Godnatt finisar!

KÄRLEK


Fotografering i vinterkylan

På bild: Emma och Tim. Foto: Jag.
 
Har haft en fotografering med fina Emma och Tim idag. Var väldigt kallt om fingrarna men bilderna blev fina. Så ni får nog se mer senare
 
Annars så har jag jobbat på simskolan både idag och igår. Fikat med ida på waynes och färgat håret igår. Livet rullar på rätt bra här. Klagar inte :) Ha det bra!
 
 

V A C K E R T

Idag är det på tok för kallt, men däremot underbart fint. Titta bara bilden, och då är det endå inte ens i närheten av hur det såg ut i verkligheten imorse. 
 
Ikväll väljer jag nog att stanna inne i värmen. Plugga, ordna med företaget och städa/rensa i mitt rum. 

Kampanj fram till och med sista februari. Passa på!

Har ett erbjudande med UF-företaget. Passa på att få fina bilder till en billig peng. Gäller som sagt februari ut. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.
 
Vill ni följa mitt UF-företag och vad som händer, gilla då min facebooksida som ni hittar HÄR
 

Hårförändring

Pratade ju tidigare om att jag skulle göra en förändring med mitt hår. Färgade topparna ljust. Det syns däremot inte jättemycket men lite annars blev det i varje fall. Ni kan se resultatet på bilderna. Funderar på att göra om det senare så det syns mer, men vi får se :)
 

Fina värld

Såhär såg jag ut igårkväll. En kväll som blev till natt och resulterade i många skratt.Trevligt var det. Kom i säng strax före 6 imorse. Att idag åka slalom i klutmark var kul det med, men nu skulle jag inte påstå att jag är jättepigg. Blir en lugn kväll!
 
Inom en snar framtid kommer det hända saker på facebooksidan och UF-företaget. Även här på bloggen. Håll utkik!

Korta meningar, många punkter och defusa budskap

 
Gammal bild.
 
Hoppar. Hoppar. Studsar. Glad dag. Bra dag. Bra träningsdag. Och bra besked. Ler och är glad. Skumma meningar här och så. Men håller tummarna att allt går som det ska så får ni veta senare. Hoppas hoppas! Håll tummarna åt mig :)

I wanna do something that matters

 
"I wanna do something that matters, say something different
Something that sets the whole world on its ear
I wanna do something better with the time I've been given
I wanna try to touch a few hearts in this life
Leave nothing less than something that says ? I was here?"
 
 
 

Bra dag

På bild: Hilda, Rena Ramar. Foto: Jag.
 
Har haft en bra dag med lite träning, häng på stan med fint folk, promenerat med Evelina och städat garderoben och sett ut första säsongen av Pretty Little Liars. Shoppade mer än vad jag tänkt på stan, men allt var på rea och imorgon kanske det blir att göra något åt håret. Spännande det där! Återkommer väl med resultat.
 
Taggar inte direkt skola imorgon - men för att jag ska ha någon möjlighet att ta mig upp imorgon vid 7, så ska jag sova nu. Åtminstone försöka. Godnatt!

@hannamarklund

Uppdateringen är inte hundra här, eftersom jag prioriterar annat. Men vill ni ha bättre koll på vad jag gör på dagarna så är det bara att följa mig på instagram @hannamarklund. Där uppdaterar jag mer aktivt.

Igår blev det spontanutgång med Eve och kompani, riktigt trevligt! Ska njuta av morgondagen, för sen är det back to school..


4 dagars lov kvar

foto: Jag. På bilderna: Carro och Malle.
 
4 dagars lov kvar, sedan är det tillbaka till skolan som gäller och sista terminen på gymnasiet. Sjukt det där. Ska i varje fall njuta av de sista dagarna av ledighet. Imorgon blir det simning och bad och på lördag kommer Elin hit. Klagar inte helt enkelt. Puss

Nytt år, nya möjligheter.

2012 har varit ett speciellt år. Det har helt klart varit en berg och dalbana. Både psykiskt och fysiskt. Det har varit rätt tufft ibland, bland annat att jag varit sjuk/skadad i princip hela året. Samtidigt har jag haft enormt många bra stunder med alla underbara människor runt omkring mig.
 
Jag har lärt mig mycket om migsjälv, upplevt nya saker, träffat nytt folk och lärt känna "gammalt" bättre. Fyllt 18 år, tagit körkortet. Varit i Turkiet med tjejerna. Jobbat hela sommaren på Specialservice och en hel massa på simskolan. Startat ett UF-företag . Gått ut tvåan - börjat sista året på gymnasiet. Varit ensam i en okänd stad, bara för att jag helt plötsligt är helt säker på något som jag vill göra. 
 
Foto: Klara 
 
Nu har jag den bästa, bästa känslan i magen inför det nya året. Det här året kommer bli bäst. Ett halvår kvar i skolan och med klassen, balen, studenten. Fortsatt jobb på simskolan för att spara pengar för senare äventyr. Äventyr som jag håller alla tummar och tår för att det ska bli av. Frihet. Erfarenheter. Åh
 
Som nyårslöfte har jag en sak - balans. Jag ska göra allt för att hitta en bra balans i mitt liv. För att slippa skador och konstanta sjukdomar. Slippa stressa ihjäl mig och jag ska övertyga migsjälv om att jag är bra som jag är, och man behöver inte vara bäst på allt. Jag ska njuta av de små sakerna som glädjer i vardagen och jag ska vara betydligt positivare än jag varit de senaste halvåret. För jag är ingen negativ person egentligen.
 
Jag ska göra det här året till det bästa någonsin. Så är det bara.