Torsdag

Har haft mina två lektioner för dagen och har precis hunnit hem. Livet rullar på och igår kom jag äntligen igång med träningen igen och kroppen känns rätt okej! Känns skönt!

Funderar på att simma ikväll, eller så blir det lite rörelse här hemma.

Bloggar från telefonen just nu, hatar att bilden hamnar längst ner, iallafall här är en bild på delar av dagens klädsel för att fylla ut inlägget. Puss


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej geniet, bortsett från att det ser ut som du har kombinerat en bordsduk med mormors gamla kofta så tror jag att du håller kameran lite nära/långt ner.

2012-09-20 @ 19:49:49
Postat av: Elin Jonsson

Till anonym: bilden påminner mig om 'The rolling stones' omslag till lp:n 'sticky fingers'. Så jag skulle kalla det en artistisk bild då det kan ses som en egen tolkning av en bild som fått enormt mycket uppmärksahet. Och inte undra på att det blir världskrig och missförstånd, då det finns de som sprider hatiska och provokativa kommentarer bara här på internet. De får du gärna hålla för dig själv!

Snygg bild Hanna, roligt att du fått komma igång med träningen! Kram på dig tjejen!

2012-09-21 @ 22:06:33
Postat av: Anonym

jaja nu förstår jag hon ba snodde en idé och härmade den, jag som trodde det va apples grej

2012-09-22 @ 01:09:35
Postat av: Anonym

Tragiskt! Att ta inspiration är inte att sno en idé. Sen tror jag inte att det var Hannas tanke att eterlikna Stones, men bilden påminner mig om det och får mig att relatera. Hur som helst så skulle det här bli en allt för lång tråd om jag fortsatte. Så jag väljer att avsluta med att jag tycker att bilden är fin, och är glad för dig Hanna! Kram på dig! :)

2012-09-23 @ 22:06:17
Postat av: Anonym

är det inte kul att den här bloggen godkänner alla mina "hemska" kommentarer, can enyone spell ATTENTION WHORE!!! lololol

2012-09-24 @ 22:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback